עזרה שינוי סיסמא

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך שולחים דברים בגמבו מייל ופתאום מקבלת מיילים
ם אישורים ששלחתי מיילים דרך גמבו מייל
אז כנראה המייל שלי פתוח אצל אנשים אני לא בטוחה
אבל ככה זה נראה לא?
יש מצב גדול שאת צודקת ואפשר לבדוק את זה איפה המייל שלך פתוח בעוד מקומות בהגדרות של המייל

• הוסף לסימניות
אבל אם זה פתוח אצלם והם לא יוצאים מזה
את יכולה לעשות משהו הרבה יתור קל
תלחצי על התמונת פרויל שלך
ואז על אבטחה
ותוכלי לראות איפה זה פתוח
ולסגור את זה
עוד משהו -
את יכולה לרדת במייל עצמו
בתיבית דואר נכנס
לרדת עד למטה
ולראות מתי היה השימוש האחרון שלך
אם זה עכשיו - מצוין
אם כתוב לך ב2 מקומות משהו באמת מתעסק איתו...

• הוסף לסימניות
תבדקי בהגדרות אבטחה באיזה מכשירים החשבון שלך פתוח, ואם יש שם מכשיר לא מוכר פשוט תסירי אותו.
אחרי שווידאת שרק מכשירים מוכרים נמצאים ברשימה, מה שנשאר הוא רק להחליף סיסמה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אההה אז כנראה זה מה שעשו לי

בכל אופן תבדקי בהגדרות אבטחה.
גם בשביל האחוז הקטן של הסיכון לא שווה להסתכן.
(אם כי היית אמורה לקבל התראה כשמישהו חדש נכנס לך לחשבון, ואם לא קיבלת כזו אני לא מאמין שמישהו נכנס)

• הוסף לסימניות
בכל אופן תבדקי בהגדרות אבטחה.
גם בשביל האחוז הקטן של הסיכון לא שווה להסתכן.
(אם כי היית אמורה לקבל התראה כשמישהו חדש נכנס לך לחשבון, ואם לא קיבלת כזו אני לא מאמין שמישהו נכנס)
היא אמרה שפעם נכנסה מאותו מקום
ומסתבר - שאז קיבלה והתעלמה
כי ידעה שנכנסה משם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה