שיראל לוין
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הייי,
יש אנשים שפתוח אצלם המייל שלי
אם אני משנה סיסמא זה יוצא להם אוטומטית?
תודה
יש אנשים שפתוח אצלם המייל שלי
אם אני משנה סיסמא זה יוצא להם אוטומטית?
תודה
אבל אם זה פתוח אצלם והם לא יוצאים מזהכן
ברגע שהם ינסו להכנס
הם לא יצליחו....
יש מצב גדול שאת צודקת ואפשר לבדוק את זה איפה המייל שלך פתוח בעוד מקומות בהגדרות של המיילאין לי מושג איך שולחים דברים בגמבו מייל ופתאום מקבלת מיילים
ם אישורים ששלחתי מיילים דרך גמבו מייל
אז כנראה המייל שלי פתוח אצל אנשים אני לא בטוחה
אבל ככה זה נראה לא?
את יכולה לעשות משהו הרבה יתור קלאבל אם זה פתוח אצלם והם לא יוצאים מזה
כן בהחלט בגמבו אתה כותב מייל מאיפה נשלח ולאיפה להגיע ואפשר לכתוב כל מייל שהואיש אפשרות לשלוח דברים בגמבו מייל על שמי לא דרך המייל שלי?
כן בהחלט בגמבו אתה כותב מייל מאיפה נשלח
אההה אז כנראה זה מה שעשו ליכן בהחלט בגמבו אתה כותב מייל מאיפה נשלח ולאיפה להגיע ואפשר לכתוב כל מייל שהוא
את יכולה לראות למי זה נשלח ולשאול אותו מי שלח את זה ולעלות בקלות מי עשה תעלול זה...אההה אז כנראה זה מה שעשו לי
בכל אופן ממש תודה על העזרה
אההה אז כנראה זה מה שעשו לי
היא אמרה שפעם נכנסה מאותו מקוםבכל אופן תבדקי בהגדרות אבטחה.
גם בשביל האחוז הקטן של הסיכון לא שווה להסתכן.
(אם כי היית אמורה לקבל התראה כשמישהו חדש נכנס לך לחשבון, ואם לא קיבלת כזו אני לא מאמין שמישהו נכנס)
שאלתי ואמרה לי שכתוב שאני שלחתי לה את זהאת יכולה לראות למי זה נשלח ולשאול אותו מי שלח את זה ולעלות בקלות מי עשה תעלול זה...
בקיצור אז ממולץ לבדוק אם מישהו נכנס למייל שלךשאלתי ואמרה לי שכתוב שאני שלחתי לה את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים