google שינוי סיסמת גוגל

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשנות את סיסמת גוגל (ג'ימייל) שלי אחר שמישהו גילה אותה, ואני רואה שגם אחר שמשנים אותה אפשר לשחזר את הסיסמא ע"י הזנת הסיסמא הישנה בלבד. ניסיתי לשנות פעמיים ושלש אבל עדיין באמצעות הסיסמא הישנה אפשר לשחזר.
האם יש דרך להתגבר על האפשרות הזאת?

• הוסף לסימניות
לוחצים על "שכחתי את הסיסמא" ואז מתבקשים להזין את הסיסמא האחרונה שהיתה בשימוש.
בפועל גם אם משנים כמה פעמים ומזינים סיסמא ישנה שאינה האחרונה מקבלים ג"כ גישה.

• הוסף לסימניות
אל תהיה בטוח שמי שיודע כל סיסמה שלך יוכל להיכנס לחשבון שלך. מערכת האבטחה של גוגל לא מסתמכת רק על סיסמה או על דרכי האיפוס שאתה רואה אלא גם על נתונים שלא גלויים למשתמש הרגיל כמו מזהי IP, מזהי מכשיר ועועד, כנראה בגלל שהוא זיהה שזה המחשב שלך ובבית שלך הוא נתן לך להיכנס גם עם סיסמה אחרת אבל אם זה יהיה ממכשיר אחר שלא השתמשת איתו קבוע סיכוי קלוש שזה יעבוד.
אם אתה עדיין חושש תעשה אימות דו שלבי. (כמובן לא בפלאפון כשר....) וכן תעקוב אם אחרי הודעות של זיהוי כניסה חדשה. תוכל גם להיכנס מידי פעם לבדוק איזה מכשירים מחוברים.

• הוסף לסימניות
גם אם זה נכון הייתי מאד מעדיף למצוא דרך להחליף סיסמא באופן שלא תהיה אפשרות לשחזר אותה באמצעות הסיסמא הישנה

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה
אימות דו-שלבי הוא כאב ראש
אני מחפש מישהו שיודע דרך לשנות את הסיסמא ושלא תהיה אפשרות לשחזר אותה רק ע"י הסיסמא הישנה

• הוסף לסימניות
אני מחפש מישהו שיודע דרך לשנות את הסיסמא ושלא תהיה אפשרות לשחזר אותה רק ע"י הסיסמא הישנה
אתה צריך להבין הדברים האלו גוגל קובעים אותם שרירותית ולא פתוח אופציות לשינוי וכו'..
ובכל זאת... ראיתי שמישהו כתב שגוגל זוכים 100 סיסמאות אחרונות, אז אולי, אם תשנה את הסיסמה 100 פעמים הסיסמה המדוברת לא תהיה תקפה. אני לא ממליץ לעשות את זה, לשיקולך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה