כללי שינוי פונט

• הוסף לסימניות
אני עובד עם תוכנת FontCreator ורציתי לדעת איך אני עושה מפונט שהוא רגיל, פונט שהוא מודגש. והכוונה שלי היא שלעבות את האותיות אני יודע, אך איך אם שומרים את זה במשקל מודגש?

• הוסף לסימניות
נו אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
יש לך שם תפריט Format בו יש אופציה שנקראת Naming
שם בשורה השלישית רשום include font subfamily name, בתוך התיבה הזו תרשום Bold.

• הוסף לסימניות
ואם רוצים לעשות מודגש ביותר, דהיינו שיהיה לי שני פונטים מודגשים, כיצד כותבים במודגש יותר?

• הוסף לסימניות
אם זה בשביל Word או תג - פשוט תיצור פונט Regular, שהמודגש יהיה בשם הפונט
למשל שיהיה לך משקל Amiram, שב Subfamily מוגדר regular, משקל נוסף בשם amiram שב subfamily מוגדר bold ומשקל נוסף שמוגדר כ regular ושמו יהיה AmiramHeavy.

אם זה בשביל אינדיזיין וכד' אתה פשוט יכול לרשום בsubfamily את שם המשקל הרצוי Heavy וכד'.

• הוסף לסימניות
עשיתי מה שאמרתם, אבל שאני רוצה להכניס אותו לתקיה של הפונטים בלוח הבקרה, הוא שואל אותי האם אני רוצה שהוא יתלבש על המודגש, ולכאורה אני לא רוצה, שהרי אני רוצה שיהיה לי שני מודגשים. מה לא עשיתי נכון?

ואיך בוורד עושים את המודגש השני, הרי בוורד עד כמה שיודע לי האות B זה מודגש אחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה