כללי שינוי פורמט של מגזין

• הוסף לסימניות
החלטנו לשנות את הפורמט של המגזין "הינומה". הוא יוצא לדרך פעם נוספת לאחר ההצלחה שהוא נחל [זיכה כלות ברבע מיליון שקלים של הנחות לחתונתן] אבל אנחנו רוצים לשנות אותו לגמרי שלא יתבלבלו בינו לבין לקראת כלה.

המפרסם שלהם ושלנו פרסמו טבעת על רקע שחור לעמוד השער. מאד מבלבל אבל זה לא היה תלוי בנו או בהם.

בכל אופן, רציתי לשאול איזה פורמט היום הולך הכי טוב. הבנתי שמרובע די נכנס לשוק. האם כדאי ללכת לכיוון זה? ואיזה גודל מומלץ כדי לחסוך בעלויות דפוס?

• הוסף לסימניות
אם את לא רוצה שיתבלבלו אז "לחיים" עשו פורמט מרובע של 22X22 ס"מ.
אולי פורמט רוחבי (כמו אלבום דיגיטלי)? את זה עוד לא ראיתי בשום מקום וזה יכול להיות ממש מעניין...

• הוסף לסימניות
כןכן, חשבתי על רוחבי, אבל זו בעיה בדפוס להדפיס עם ההדבקה בצד. ככה עלה בבירורים. זה מייקר. בכל מקרה, הגודל של לחיים גדול לנו מדי.
אולי נעשה לא ממש ריבוע אלא נאמר 23/21 שייראה כמעט ריבוע אבל לא ממש.

איזה עוד אפשרויות ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
:)משולש....

• הוסף לסימניות
אולי בצורה של ה פ של פרוג?
פורום מלא בדחנים.
פורים נגמר

• הוסף לסימניות
תבקשי מהדפוס מה יכול לצאת לך יפה ומכובד מצד שני - יותר זול
אולי גודל של שמינית גיליון? או יותר זול אי חמש? מבחינת הדפוס זה יחסית זול ותוכלי לעשות גם על נייר 90 גר שזה לא רע ואפילו מצוין
אין לי מושג מה לגבי הגדלים האחרים של שאר העיתונים המתחרים
(אני הוצאתי מגזין בגדלים הנל וזה יצא לי כך הכי מתשלם מבחינת הדפוס

• הוסף לסימניות
שהו מצאתי רעיון חדשני שאין לאף אחד.
כמובן שאינני יכולה לתאר את זה פה, עד שיצא המגזין. יכול להיות שזה יהיה דפוק, אבל מצד שני, יכול להיות שזה דווקא ימצא חן.
זה לא כמו דירה נאה, לחיים או לקראת כלה, אלא אם כן הם יחליטו לשנות ובמקרה יעשו רעיון כמו שלי.
עוד לא בדקתי בדפוס, אבל אני מניחה שהמידות שבחרתי לא תהיינה בעייתיות.

• הוסף לסימניות
תני לי לנחש: פורמט צר וארוך???

• הוסף לסימניות
ממש לא. כמו שכתבתי לך - חשבתי לקחת את המגזין הקודם ולהשכיבו אבל זה לא עובד בגלל שעמוד שלם שוכב הוא בעייתי. לקוחות מרגישים שמקבלים פחות מעמוד עומד. ובכל זאת אני חושבת שעליתי על איזה רעיון נחמד ושובב קצת.
חזרתי לרעיון המקורי שלי בשינוי נוסף של התוכן הפנימי - העימוד של הפרסומות וגם שינוי בכריכה החיצונית. נראה אם יהיה לי אומץ לממש אותו.

אגב, את מעמדת את המגזין של לחיים גם השנה, או שהוא לא עושה אותו שוב?

• הוסף לסימניות
עוד לא ידוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה