שינוי פתאומי בהעדפות הדפסה למדפסת HP 3830. עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מדפסות שמחוברות למחשב דרך הרשת. תמיד הייתה אפשרות לפתוח את העדפות הדפסה ולבחור אם להדפיס בצבעוני או בשחור/לבן, ופתאום האפשרות הזו לא קיימת.
מצ"ב צילומסך של המצב הקודם (שעדיין קיים במדפסת אחת) וצילומסך של המדפסת שזה השתנה פתאום.
זו מדפסת שאני עובד איתה המון ואני ממש חייב את השליטה על צבע ההדפסה.
אשמח לקבל עזרה בעניין.
תודה.

זה המצב החדש:
1668307314954.png

וזה המצב הקודם שהיה (הצילום הספציפי הזה הוא ממדפסת אחרת אבל זה היה אותו דבר)
1668307324672.png

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מדפסות שמחוברות למחשב דרך הרשת. תמיד הייתה אפשרות לפתוח את העדפות הדפסה ולבחור אם להדפיס בצבעוני או בשחור/לבן, ופתאום האפשרות הזו לא קיימת.
מצ"ב צילומסך של המצב הקודם (שעדיין קיים במדפסת אחת) וצילומסך של המדפסת שזה השתנה פתאום.
אשמח לקבל עזרה בעניין.
תודה.

זה המצב החדש:
צפה בקובץ המצורף 1242813

צפה בקובץ המצורף 1242814
יש מצב הדרייבר נדפק.
נסה להתקין מחדש.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להסיר התקנה ולהתקין מחדש וזה לא עזר.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עזרה בעניין.
תודה.

זה המצב החדש:
צפה בקובץ המצורף 1242813

צפה בקובץ המצורף 1242814
הסתדרת?

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת של HP בעיקר בדגמים האלו.
אתה צריך לעדכן עדכונים של מנהל התקן
אחרי שהסרתי את המנהל התקן ואני מנסה להתקין מחדש זה לא נותן לי... אפילו שהרשת בסדר גמור, לדעתי יש איזה חסימה, משהו שהשתבש בהגדרות של המחשב, האם יש אפשרות "לרענן" את ההגדרות או את ההתקנה של המחשב ללא השפעה על המסמכים?
1668411840919.png

• הוסף לסימניות
אחרי שהסרתי את המנהל התקן ואני מנסה להתקין מחדש זה לא נותן לי... אפילו שהרשת בסדר גמור, לדעתי יש איזה חסימה, משהו שהשתבש בהגדרות של המחשב, האם יש אפשרות "לרענן" את ההגדרות או את ההתקנה של המחשב ללא השפעה על המסמכים?
צפה בקובץ המצורף 1243703
אתה מתחבר עם כבל רשת ? או וויפי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה