כללי שינוי רזולוציה בקורל

• הוסף לסימניות
אתה מתכון איך אתה סוגר ל72?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 141.3 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
בחור חתיך הבאת לנו...
כוונתי - שכל הקובץ יתפקד על 72 rgb ולא 300 .
במו שבאילוס. אתה מחליט מראש על איזה קובץ אתה עובד.
הבעיה היא: התחלתי לעצב משהו לאתר ובחרתי גודל 1200X 800 פיקסלים למסך, עכשיו נראה לי , לפי איך שהפונט מופיע, שזה על 300 DPI ולכן הפונט יוצא ענק באופן יחסי... קיצור בעיה של פרופורציות בגלל הגדרות לא נכונות...
הבנתם??
תודה!

• הוסף לסימניות
כאן - - -

לא יודעת איך מגיעים תפריט הזה בדרך אלגנטית, אבל ג"כ פתרון

view > guidelines setup > workspase > general > resoluution > 72

• הוסף לסימניות
ואללה!!
bingo!
הזכרת לי את הנשכחות...
תודה רבה רבה ! עזרת לי מאד!

• הוסף לסימניות
בלה בלה, איך שסיבכת אותי.
התכוונת להגדרות התוכנה. או CTRL+J בלע"ז.
אגב, אני לא מאמין שזה עושה משהו, כי הרי זה תוכנה וקטורית, זה בסך הכל הגדרת הברירת מחדל בשביל צל וכו'.

• הוסף לסימניות
לפי תגובת קושיר, נראה שעזרת לה,
( הגם שאני לא מבין איך בדיוק)

• הוסף לסימניות
ונתנו - אתה עוד פעם צודק.
זה לא שינה בכלום חוץ מהצל וכו'

• הוסף לסימניות
זה לא אמור לשנות. זו תוכנה וקטורית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה