מאפים שינוי/שדרוג מאפינס קוטג'

• הוסף לסימניות
שלום

יש לי מתכון קליל וכייפי למאפינס קוטג' מהירים וקלים שלא דורשים שום עבודה חוץ מלערבב ולהכניס לתנור. אבל אני צריכה בשבילו שדרוג כלשהו. אשמח לעזרה :)

המתכון הוא בעצם:
- 2 קוטג'
- 4 ביצים
- כוס ח"פ קמח
- כפית וחצי מלח
- כפית אבקת אפיה
- פטריות/זיתים או כל תוספת אחרת.

וזהו פשוט מערבבים את הכל שופכים למאפינס ולתנור למשך 35 דקות [180 מע"צ כמובן].

הבעיה שלי שהכמות של זה לא גדולה והכל נגמררררר מהר מידי. והקוטג' הוא לא זול כ"כ.. השאלה איך אפשר להגדיל נפח וכמות עם משהו זול יחסית.

וחוץ מזה, במה אפשר להחליף את הקוטג' בשביל גירסת פרוה? אפשר פשוט לעשות אותו בדר בלי קוטג'?

אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף גבינה לבנה, היא יותר זולה מקוטג

• הוסף לסימניות
פיצפוצי אורז גם נותן נפח

• הוסף לסימניות
גבינה לבנה מתאימה לזה? את בטוחה? יכול להיות שלבן יותר מתאים? או שמנת חמוצה? לא מבינה בזה כל כך אבל גבינה נשמע לי מוזר, לא?
אני עושה קבוע עם גבינה, יוצא פצצה.
הגיוני שגם שמנת חמוצה תוסיף אבל לא ניסיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה