שינוי שם כונן ראשי

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריכה לשנות את אות הכונן הראשי.
הייתי אצל טכנאי מחשבים בשביל להתקין משהו על המחשב,
והוא על הדרך שאל אותי אם לעדכן במקום D את האות C.
בפועל כמה דברים לא עובדים עכשיו.. כי הם זכורים למחשב בנתיב ככונן D.
איך אני משנה? בקליק על המחיצה ושינוי אות נתיב כונן מופיע לי הודעת שגיאה שהפעולה הינה incorrect
אשמח לעזרתכם

• הוסף לסימניות
יש דרך לשחזר גישה מהירה? היה לי שם את התיקיה downloads ובטעות ביטלתי גישה מהירה.
עכשיו אני לא מוצאת אותה..
גרוע מזה, חיפשתי בהסטוריית הורדות בדפדפן כרום, ועל הכל מופיע לי סטטוס "נמחק"
יש מצב שהתיקיה הזו ספציפית לא התעדכנה בגישה הנכונה, אבל עכשיו אין לי מושג איפה היא..

וכל קובץ שאני מנסה לפתוח אני מקבלת הודעת שגיאה שהנתיב לא נמצא :(

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריכה לשנות את אות הכונן הראשי.
הייתי אצל טכנאי מחשבים בשביל להתקין משהו על המחשב,
והוא על הדרך שאל אותי אם לעדכן במקום D את האות C.
בפועל כמה דברים לא עובדים עכשיו.. כי הם זכורים למחשב בנתיב ככונן D.
איך אני משנה? בקליק על המחיצה ושינוי אות נתיב כונן מופיע לי הודעת שגיאה שהפעולה הינה incorrect
אשמח לעזרתכם
כדאי לשאול את "הטכנאי" שוב מה הוא עשה זה לא נראה הגיוני כל כך שהוא החליף את האות כונן מD ל C

• הוסף לסימניות
יש דרך לשחזר גישה מהירה? היה לי שם את התיקיה downloads ובטעות ביטלתי גישה מהירה.
גרוע מזה, חיפשתי בהסטוריית הורדות בדפדפן כרום, ועל הכל מופיע לי סטטוס "נמחק"
יש מצב שהתיקיה הזו ספציפית לא התעדכנה בגישה הנכונה, אבל עכשיו אין לי מושג איפה היא..

וכל קובץ שאני מנסה לפתוח אני מקבלת הודעת שגיאה שהנתיב לא נמצא :(
זה לא בטוח ש"נמחק".
מספיק שהפריט הועבר למקום אחר וכותב שזה נמחק.

• הוסף לסימניות
כדאי לשאול את "הטכנאי" שוב מה הוא עשה זה לא נראה הגיוני כל כך שהוא החליף את האות כונן מD ל C
הייתי במקום כשהוא עשה את זה
זה לא בטוח ש"נמחק".
מספיק שהפריט הועבר למקום אחר וכותב שזה נמחק.
ככל הנראה. אבל אני לא מוצאת את הקבצים האלו בשום מקום!
גם בחיפוש ב'התחל' מופיעה לי הודעה שהקובץ הועבר או נמחק או ששם הקובץ השתנה.

לא תהיה לי ברירה אצטרך לגשת אליו שוב..

• הוסף לסימניות
כנסי לכונן C לתיקיית משתמשים וחפשי שם Downloads.
קצת מוזר האופן שבו הוא שינה את הכונן, בדר"כ זה לא מומלץ בלי פירמוט.

• הוסף לסימניות
אולי אני סתום או שסתם לא הבנתי

הוא שינה את האות של D ל C ? זה לא ככ הגיוני במע מותקנת
אולי הכוונה שהוא שינה את המיקום של ספריות המשתמש מC ל D ? (דהיינו שולחן עבודה וכדו ) ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה