התייעצות שינוי שם משפחה וכרטיס טיסה

• הוסף לסימניות
שלום
רציתי לשאול יש לי בדרכון שתי שמות משפחה האחד החדש והשני הישן בסוגריים
האם יש בעיה שיש לי כרטיס טיסה שכתוב בו רק את השם משפחה הישן שמופיע בסוגריים? או שחייב לשנות שם משפחה לחדש שמופיע בלי הסוגריים?

• הוסף לסימניות
שלום
רציתי לשאול יש לי בדרכון שתי שמות משפחה האחד החדש והשני הישן בסוגריים
האם יש בעיה שיש לי כרטיס טיסה שכתוב בו רק את השם משפחה הישן שמופיע בסוגריים? או שחייב לשנות שם משפחה לחדש שמופיע בלי הסוגריים?
בעיקרון זה בעיה
באיזה חברה?

• הוסף לסימניות
חברה אוסטרית אוסטריה משהו כזה
בעיקרון כל השמות שעל הדרכון צריכים להיות בכרטיס טיסה
אם הי הפוך שהסוגריים לא היו מופיעים לא הייתה בעיה אבל הפוך
כדאי לדבר עם החברה/או הסוכן
אם יש טעות באיות זה בסדר אות אחת אבל שם שלם עלול להוות בעיה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בעיקרון כל השמות שעל הדרכון צריכים להיות בכרטיס טיסה
אם יש טעות באיות זה בסדר אות אחת אבל שם שלם עלול להוות בעיה
יש רק את השם משפחה הקודם שבדרכון הוא מופיע בסוגריים

• הוסף לסימניות
לאח שלי פעם היה יותר זול לשנות בתעודת זהות והדרכון. מאשר את כרטיס הטיסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה