עזרה שינוי שם משתמש במייל

• הוסף לסימניות
פתחתי כתובת מייל חדשה, וטעיתי באיות של אחת האותיות.
מכיון שגיליתי את זה אחרי שכבר שלחתי כמה מיילים, מחפשת לדעת אם יש אפשרות לשנות את שם המשתמש, או ש'אבוד' לי.
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
לשנות את הטעות אי אפשר. אבל את יכולה להוסיף שם נוסף לחשבון שאותו יראו כשאת שולחת:
1. תלחצי על הגדרות
2. תלחצי על הצגת כל ההגדרות
3. תלחצי על חשבונות ויבוא
4. בשליחת אימייל בשם תלחצי על עריכת פרטים, ושם תוסיפי את השם שאת רואה שיראו
מקווה שזה ברור, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כשאני נכנסת לקישור, הוא מביא אותי לחשבון אחר שאיתו אני משתמשת בשוטף.
איך אני פותחת את זה בחשבון החדש?
תודה!
כשאת פותחת את החשבון שאת רוצה לשנות, תראי איזה מספר כתוב למעלה
לדוגמא פה זה חשבון מספר 5
1667403428835.png

כשאת נכנסת לקישור שהבאתי לך, תשני למספר חשבון הנכון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צודקת
פשוט תחליפי חשבון
1667404069034.png

ואת מגיעה לחשבון הנכון (ניסיתי עכשיו וזה עובד, תעדכני)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי כאן סרטון שמראה מה עושים ..(.מקווה שזה מה שאת רוצה ....)בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה