עזרה שינוי שם משתמש בנייט קפה מישהו יודע איך?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה . תודה רבה!
מה שכתוב בדף של עריכת הפרופיל הוא:
Your username cannot be changed. Contact support if you really need to change it.
ובעברית:
לא ניתן לשנות את שם המשתמש שלך. פנה לתמיכה אם אתה באמת צריך לשנות את זה.

• הוסף לסימניות
מה שכתוב בדף של עריכת הפרופיל הוא:
Your username cannot be changed. Contact support if you really need to change it.
ובעברית:
לא ניתן לשנות את שם המשתמש שלך. פנה לתמיכה אם אתה באמת צריך לשנות את זה.
תודה על התגובה
בכל אופן בפרופיל שלי הוא מראה שבעיקרון אני יכול לשנות אבל אחרי שאני משנה זה לא עוזר
גם תמונת פרופיל אין לי אז כך שאני יכול לשנות ליכאורה (הוא גם כותב לי בהודעות להשלים את הפרטים שלי ותכלס' זה לא נותן לי . מה הפשט?)

• הוסף לסימניות
יש שני שמות . יש את הקטן שאותו א"א לשנות ויש את הגדול שאותו משנים לאחר שנכנסים לפרופיל של עצמכם ללחוץ על ערוך פרופיל.!
מישהו יודע איך מוסיפים משתמש או משהו כזה?
?
מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
אחינו היקר נראה לי אתה בפרימיום אז אתה יכול ניסיתי לשנות ולא הצלחתי בכל אופן תודה העצוב שעשיתי לא ברצינות אל תיפגע לנו
אני לא בפרימיום.
כנראה לא הגעת למקום הנכון. תצרף לי צילום מסך,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה