עזרה שינוי שם משתמש כאן בפורום אפשרי?

• הוסף לסימניות
ואיך אפשר למחוק את המשתמש שלי?
לא ניתן.
אם אתה רוצה בכל זאת לשנות בלי פרימיום, תצטרך לפתוח משתמש חדש, עם מייל אחר ואז לבחור שם
(אתה משתמש חדש אז זה לא כל כך נורא, אבל אתה תצטרך לחכות שוב חודשיים כדי להגיב...)

• הוסף לסימניות
לא אני יתחבר ממייל אחר העניין שלא יעבוד השם שלי
גם אם תשנה את השם שלך בניק הזה, לא תוכל לפתוח חשבון חדש עם השם הזה, כי הוא כבר תפוס לעולם לניק הקיים, גם אם תשנה אותו...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני רציתי מזמן לשנות את שם הניק שלי
וחשבתי שזה אפשרי רק למשתמשי פרימיום
עד ששמעתי שאפשר לשלוח בקשה להנהלה בקישור 'צור קשר'
עם שם הניק החדש.
ובזכות האשכול הזה נזכרתי בענין.
ואכן תוך שעתים החליפו לי את השם....
בהצלחה

• הוסף לסימניות
סתם שאלה איך אני פותחת אשכול חדש???

• הוסף לסימניות
סתם שאלה איך אני פותחת אשכול חדש???
נכנסים לפורומים בסרגל למעלה ושם תכנסי לפורום המתאים לאשכול שאת רוצה לפתוח
ויש מעל כל האשכולות שבפורום תיבת טקסט עם אפשרות לפתוח אשכול חדש
(כמובן רק אם יש לך הרשאה וזה לא פורום מקצועי וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה