כללי שינוי שפה בתוכנות אדובי - יש מצב?

• הוסף לסימניות
לדוגמא פוטושופ שהותקן בעברית, אפשר לשנות את שפת התפריטים לאנגלית, או שצריך להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש?!

• הוסף לסימניות
אפשר לשנות גם לאנגלית דרך תפריט- עריכה - העדפות ממשק

• הוסף לסימניות
למה אני לא רואה כזאת אפשרות?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 54.2 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
איזה גרסה יש לך?

• הוסף לסימניות
מצטער מה שעניתי שייך לCS4.
בכל אופן לפני שאת מוחקת את התוכנה ומתקינה מחדש כדאי אולי שתתקשרי לתמיכה של חברת קוויקסופט והם ישמחו לעזור בנושא

• הוסף לסימניות
תודה,
זה יעזור לי בשביל המחשב בעבודה עם הCS4.
ואיך משנים שפה באקרובט (9), גם אותו דבר?

• הוסף לסימניות
בנוגע לאקרובט איני יודע מה לומר כי חיפשתי את האפשרות לשינוי ולא מצאתי (שווא להתקשר לקוויקסופט לברר)

• הוסף לסימניות
מעניין, משום מה ב-CS4 יש אמנם את האפשרות של שפת ממשק, אולם האפשרות היחידה היא עברית, ואין שום אפשרות לבחירת שפה אחרת.
ואגב, זה רק בפוטושופ, באילוס' גם את זה אין. מישהו יודע מה עושים באמת? כי למחוק ולהתקין מחדש זה סיפור לא פשוט!

• הוסף לסימניות
לי יש גם את הבעיה הזו עם אילוס' cs4 ואני מנסה להתקין שוב ושוב והתפריטים נשארים בעברית.
אני לא מוצאת אפשרות הסרה של התוכנה:
בלוח הבקרה זה לא מופיע ברשימה,
וכן בהפעלה האוטומטית של אדובי לא ראיתי אפשרות הסרה.

זאת התיבה באילוס' cs4 בהעדפות של ממשק משתמש:

קבצים מצורפים

• 2009-05-25_130458.jpg
    KB 53.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם הממשק הוא בעברית, הוא ישאר בעברית!!!!!!!!!
כך אמרו לי בקוויק סופט

• הוסף לסימניות
התקנתי מחדש והסתדר.
הסרה דרך לוח הבקרה של design premuim
שם לבחור את התוכנה הרצויה להסרה.

לאחר ההסרה התקנה מחדש, פעם ראשונה לסמן עברית
ופעם שניה אנגלית.

• הוסף לסימניות
מה זה לוח הבקרה של design premuim?

• הוסף לסימניות
בלוח הבקרה
הוספה והסרה של תוכניות
מתמלאת רשימה עם כל התוכנות המותכנות במחשב,
בחרו את האיקון האדום-כתום של adobe, כמצורף בקובץ.
סמנו הסרה
ובחרו איזו תוכנה אתם רוצים להסיר

קבצים מצורפים

• image002.jpg
    KB 91 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הצלחתי לשנות את השפה באקרובט מעברית לאנגלית. סימנתי לו בעריכה>העדפות>בינלאומי לבחור שפה כמו בשעת ההתקנה, ובהפעלה הבאה של אקרובט הוא נתן לי אפשרות לבחור איזה שפה אני רוצה.
לעומת זאת, בפוטושופ, הוא לא נותן לי בכלל לשנות, האפשרות היחידה שיש לי היא עברית.
צפה בקובץ המצורף 39236

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 128.7 · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה