שינוי תצוגת קובץ מצורף בג'מייל. אוף!

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים השתנה אצלי התצוגה של תמונות מצורפות בג'מייל.
מופיע כריבוע, אין כבר הורד / הצג. יש אפשרות להורדה. או לתצוגה ושמירה בגוגל דרייב
אני רוצה תצוגה רגילה בלשונית חדשה, התצוגה החדשה בכלל חסומה לי ברימון. ואין לי שום עניין לשמור בגוגל דרייב..
(ואגב, נקודה שמאד מרגיזה, זה שהשם של הקובץ לא כתוב ליד בגלוי, אלא רק כשעומדים על התמונה. וגם אין אפשרות לעשות לטקסט הזה קופי פייסט. אופצייה שאני צריכה לעיתים קרובות)

יש אפשרות לבטל את זה?

• הוסף לסימניות
כי מי ששלח את התמונה שלח אותה בתור תמונה מוטבעת ולא בתור קובץ מצורף, זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1127528:
כי מי ששלח את התמונה שלח אותה בתור תמונה מותבעת ולא בתור קובץ מצורף, זה הכל.
לא נכון, הם שינו את התצוגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1127528:
כי מי ששלח את התמונה שלח אותה בתור תמונה מותבעת ולא בתור קובץ מצורף, זה הכל.

לא. זה לא מה שאני מתכוונת.
אני מתכוונת שבחלק התחתון של הקבצים מצורפים, הקבצים מופיעים כקוביות כאלה, משהו חדש מהימים האחרונים.
גם כשאני מצרפת קבצים זה מופיע ככה.

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לזה

קבצים מצורפים

• 11-04.jpg
    KB 953.9 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
מה הבעיה?
קליק ימני, פתח קישור בכרטיסיה חדשה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת למחאה.
זה ממש מעצבן, בפרט שבהרבה מקרים זה לא עובד בכלל.
'פתח קישור בכרטיסיה חדשה' לא מציג כלום, רק מוריד למחשב.
יש אפשרות להחזיר את הגלגל אחורה?

• הוסף לסימניות
כשעומדים על התמונה יש איקון כתום של הרים בצד ימין למעלה לחיצה עליו מראה תצוגה של התמונה
(את השם אפשר להעתיק אחרי שלוחצים על התמונה ויש תצוגה השם של התמונה מופיע למטה בצד ימין )

• הוסף לסימניות
הוא מראה תצוגה מעצבנת, שגם חסומה ברימון ולא בגודל מלא. אנ ירוצה שהוא פשוט יפתח בכרטיסייה חדשה, כמו פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1128025:
הוא מראה תצוגה מעצבנת, שגם חסומה ברימון ולא בגודל מלא. אנ ירוצה שהוא פשוט יפתח בכרטיסייה חדשה, כמו פעם.

מענין שלי התצוגה לא חסומה.
באתרוג.

• הוסף לסימניות
אכן. ממש מרגיז.
אבל מה לעשות שאנחנו בידיים של גוגל.
וכשהם החליטו לדחוף בכח את הגוגל+ ואת הדרייב (הדברים שתכל'ס מניבים להם כסף...)
זה מה שיהיה..

• הוסף לסימניות
טיפ: אפשר קליק על הגלגלת, זה שווה ערך לפתח קישור בתיקייה חדשה.

ואין מה לעשות כשגוגל מחליטים משהו...

• הוסף לסימניות
טיפ מעניין ושימושי, תודה!!

• הוסף לסימניות
עדיין זה פותח כך בתצוגת דרייב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מענין שאצלי במייל אחד זה השתנה לתצוגה החדשה (והמעצבנת!!) ובמייל השני (הוא על הדומיין שלי, אבל אני פותחת אותו דרך ג'ימייל) זה ב"ה נשאר בצורה הישנה והטובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1129345:
מענין שאצלי במייל אחד זה השתנה לתצוגה החדשה (והמעצבנת!!) ובמייל השני (הוא על הדומיין שלי, אבל אני פותחת אותו דרך ג'ימייל) זה ב"ה נשאר בצורה הישנה והטובה.
אצל כולם מייל שני לא השתנה, כי הם לא נותנים לפתוח קבצים ישירות מהמייל השני, חייבים להוריד אותו קודם.

• הוסף לסימניות
מעצבן מאודדדד
בפרט שרוצים לראות שורה רוכה של תמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה