כללי שינוי DPI

• הוסף לסימניות
יש לי תיקיה עם 254 תמונות ברזולוציה של 300,
יש אפשרות להפוך את כולם ל72 או שצריך אחד אחד.
ואם כן, אז איך?
תודה

• הוסף לסימניות
ודאי שיש. בפוטושופ.
תפתח קובץ חדש ריק. תעשה Alt+F9 כדי לפתוח חלון האקשנים.
צור אקשן חדש:
פתח, פתח קובץ אחד מבין הקבצים. תשנה ל72 די.פי.איי. שמור איפה שאתה רוצה (תעשה בשביל זה תיקייה חדשה) סגור את הקובץ.

עכשיו, תלך לFFILE / AUTOMATION / BATCH , קובץ: אוטומטי: אצווה או משהו כזה.
שם אתה יכול לבחור בתיקייה שיש שם את הקבצים כמו כן אתה יכול לבחור באקשן שהרצת מקודם, ולהגיד לו שיחל את הפקודה על כל התיקייה.
OK, והוא פותח שומר סוגר וממשיך הלאה.
בינתיים אפשר ללכת לישון. (אגב דיברנו על זה אתמול באשכול ליד)

• הוסף לסימניות
עושים אקשון ואז דרופלט

• הוסף לסימניות
זה תוקע את המחשב או רק את הפוטושופ?
א"כ נעשה את זה במשך הלילה.

• הוסף לסימניות
תלוי במחשב.

• הוסף לסימניות
אני אתמול עשיתי פתיחה לEPS וסגירה לJPEG למעל 200 תמונות, תוך שלש דקות בלי לתקוע שום דבר.

ולא הייתי מאחל לאף גרפיקאי כזה מחשב... יש לי שתים אל תדאגו...:)

• הוסף לסימניות
הנה תוכנה לשינוי פורמטים כולל אפשרות להמרה מEPS וכדו' לJPG או כל פורמט תמונה אחר. עם אפשרויות שליטה על גודל איכות וכיו"ב.

צפה בקובץ המצורף 5957

קבצים מצורפים

• ReaConverterPro3.5.rar
    4.3 MB · צפיות: 179
  • הוסף לסימניות
שכחתם את ACDsee.

• הוסף לסימניות
לא שכחנו, אנחנו לא יודעים מה זה?

• הוסף לסימניות
זו תוכנה מעולה לניהול תמונות, כולל המרה מכל הפורמטים לכולם (כמעט).
תמיכה בכל סוגי ה-RAW שאני מכיר, המרה לכל סוגי ה-TIFF שאני מכיר (סוגי דחיסת TIFF),
אפשרויות עריכה בסיסיות, והכי חשוב - מהירה.
יש באג אחד: במחשבים מסויימים התוכנה קורסת בעת הצגת התמונות בסייר (יכול להיות שזה תלוי בתמונה מסויימת) רק בתיקיות מסויימות. אין לי הסבר לתופעה.
גירסאות: גירסה 3, ישנה וטובה ומהירה (ללא הבאג), אבל אין אינטרפולציה בתצוגה (ולכן היא מהירה יותר), יש כאלו שעבורם זה יתרון ויש כאלה שזה חיסרון.
הגירסה העדכנית: 10, עם תמיכה ביותר פורמטים (כולל RAW) ואפשרויות עריכה.
אני באופן אישי מעדיף לעשות קרופ או סיבוב אנכי רק איתה, זה הרבה יותר מהר. לא צריך לפתוח PS.

חיסרון: כברירת המחדל היא פותחת גם קבצי TTF ו-ICO, בפונטים בעברית לא רואים כלום. בקבצי ICO החיסרון משום מה שהאייקון של אקרובט נהפך להיות של ACDsee כאילו זה אייקון.

קישור לאתר היצרן: http://store.acdsee.com/store/acd/ContentTheme/pbPage.acdsee10_lp/ThemeID.834200
ניתן לקנות או להוריד טריי או ש...

ניתן להוריד גירסה 7 מכאן

בעצם, לא נראה לי שיש שם גיר' טריי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה