כללי שינוי GUTTER במסמך מוגדר

• הוסף לסימניות
העלו פה את השאלה בעבר. וא"א למצוא את האשכול. (כמדומני ש BLA BLA BL ענתה)
יצרתי מסמך באינדזיין עם שני טורים (COLUMNS, ואני רוצה לשנות את המרווח בינהם. GUTTER. שיניתי בLAYOUT--MARGINS AND COLUMNS, אבל רק הפסים הסגולים זזים פנימה, וקווים בתכלת נשארים והם קובעים את המרווח הקודם. רוחב הטורים לא השתנה בפועל. יש איזו הגדרה שפיספסתי? בתודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
לשנות מרווח בין טורים OBJECT--TEXT FRAME OPTION--GUTTER (בקיצור מקשים קונטרול + B)
שימי לב שהתיבה FIXED COLUMN WIDTH לא תהיה מסומנת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;67536:
(בקיצור מקשים קונטרול + B)
או:
אלט+דאבל קליק על האובייקט

• הוסף לסימניות
איך קובעים מרוח טור ימין גדול יותר מהשני?
היכן אני "משחרר" את הנעילה של טורים בגודל אחיד.
פעם היה בתצוגה? CS3

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה,
יש לי אינדיזיין CS, לדוגמא כאשר יש לי 3 טורים כל שורה נגמרת במקום אחר איך מיישרים את השורות שיסתיימו על אותו קו מצד אחד, ומצד שני זה לא יראה מאולץ (רווחים מידי גדולים בטור אחרון וכד')

• הוסף לסימניות
צירפתי סרטון ליישור לפי קוי רשת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;67591:
איך קובעים מרוח טור ימין גדול יותר מהשני?
היכן אני "משחרר" את הנעילה של טורים בגודל אחיד.
פעם היה בתצוגה? CS3
גם היום:
אבל רק על טורים בעמוד ולא בתיבת טקסט (בתיבת טקסט זה עוד לא אפשרי בינתיים)
אז קודם כל, אתה עושה טורים על העמוד, אח"כ בVIEW, יש לך את GRIDS & GUIDES
מורידים את הV מהאופציה של LOCK COLUMN GUIDE, ואז אתה יכול עם הבחירה הרגילה לשנות את הגודל של כל טור.

• הוסף לסימניות
מה יעזור לי שינוי טור אם הוא לא ישפיע על תיבת הטקסט?
רק לתצוגה ולעזר?

• הוסף לסימניות
אז מה אתה אומר, למה עשו את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה