- הוסף לסימניות
האם מישהו הצליח להחליף SID בWIN 8 ניסיתי עם NEWSID הישן והטוב ללא הצלחה...
וגם SYSPREP המעצבן... לא עובד !!!
וגם SYSPREP המעצבן... לא עובד !!!
אני מקווה מאוד שאתה לא צודק אחרת אני הולך לחטוף בראש ... אני מוציא המון מחשבים עם win7 לאחר החלפת SID עם NEWSIDנכתב ע"י DVD COAN;1149786:כנראה שלא התעדכנת המון זמן או שלא ניסת לבצע זאת כי...
צר לי לבשר לך שהחל ממערכת Vista הכלי Newsid לא בתוקף (כולל צרות של חלונות כחולים ושאר בעיות) כי רוב מיקומי הרישום השתנו ואף נוספו חדשים.
השתמש בכלי מיקרוסוט sysprep או בכלי שורת פקודה אחר צד שלישי SIDCHG64
בהצלחה
נכתב ע"י מי שאמר;1150985:תכל'ס אני אישית לא רואה שום צורך להחליף SID
וזה אחרי התקנה של לפחות 130 מחשבים עם אותו SID באותו רשת. שעובדים יופי במשך כמה שנים.
תחכים אותי למה זה כ''כ דחוף לך ?
נכתב ע"י DVD COAN;1151034:ok... לא לחינם מיקרוסופט מתעקש על כך והסיבות ברובם אבטחה ובחלקם הקטן תקלות ושיבושים של זיהוי ורישום
נכתב ע"י מי שאמר;1151167:אבטחה OK.
תקלות ושיבושים של זיהוי ורישום: תכל'ס בשורה הסופית 0 תקלות.
זה עכ''פ מהנסיון שלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים