שינוי TEMPO בשיר

• הוסף לסימניות
שלום!
באיזו תוכנה אפשר לשנות את מהירות השיר, מבלי שהוא יעוות אותו?
וגם שאני יוכל לייצא אותו כקובץ אחרי השינוי.

virtual dj עושה מצוין את העבודה, הבעיה שאי אפשר לייצא קבצים ממנו אלא רק להקליט דרך תוכנה חיצונית את התוצאה, וזה לא נראה לי הכי מקצועי.. יש תוכנה אחרת שתעשה את זה?

תודה

• הוסף לסימניות
קיובייס

• הוסף לסימניות
גם בקיובייס זה משנה את איכות השיר. בד"כ למהר את הרצועה- לא משנה את האיכות, ולהאט בכל תוכנה תמיד "ימרח" את הכלים.

• הוסף לסימניות
סולפג', הרשי לי לדייק את דבריך-
גם כשממהרים בדר''כ שומעים עקבות. צריך להשתמש בכלי של שינוי מהירות בזהירות רבה.

• הוסף לסימניות
זה ברור- שימי לב למה שכתבתי בהתחלה- שתמיד זה לא הכי... אבל מהירות נשמעת יותר טוב מהאטה- כי בהאטה אין מה לעשות כדי שהכלים לא יימרחו.

• הוסף לסימניות
דוקא וירטואל דיג'י לא משנה את האיכות, התוצאה שם מדהימה, רק החיסרון שאי אפשר לייצא אותו לקובץ

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר שאין תופעות לוואי... קחו בחשבון שאם ממהרים קובץ ההדהוד והדיליי פשוט "נמעכים"...

• הוסף לסימניות
בטוח שאי אפשר לייצא משם קובץ? נשמע מוזר.

• הוסף לסימניות
דוקא וירטואל דיג'י לא משנה את האיכות, התוצאה שם מדהימה, רק החיסרון שאי אפשר לייצא אותו לקובץ

זו תוכנה שמיועדת בעיקר להופעות LIVE
במידה ולא מצאת שם אפשרות לייצא קובץ, פשוט תקליט את היציאה של המחשב/כרטיס קול.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ת'אמת קראתי המון מדריכים וניסיתי המון תוכנות שונות שמסבירות איך מקליטים מה שמושמע במחשב, ולא הצלחתי להבין למה אני לא מצליח להקליט. (יש לי ידע רב במחשב).

הדרך היחידה שפעם הצלחתי זה דרך כבל 2 זכרים שחיברתי מהיציאה של האוזניות לכניסה של המיקרופון ורק כך הוא הקליט כל מה שהוא השמיע. ובשיטה הזאת הייתי חייב להגדיר היטב את הבלאנס בין המיקרופון לאוזניה שלא יהיה דיסטורשן.

מה שאומר, שאם אני רוצה להקליט מתוך תוכנה שמנגנת לייב אף פעם אני לא יגיע לאיכות כמו במקור.
יש למישהו פתרון אחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה