שיניים שיניים הקידמיות שנכנסו לבפנים

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנתיים נכנסו לה השיניים הקידמיות לבפנים
הלכנו לרופאה היא אמרה להשאיר ככה ואולי יצא חזרה ונתנה אנטיביוטיקה
השארנו והתחיל לצאת לה אבל פתאום ראינו שנכנס שוב והתחילה לה דלקת מאד חזקה
כבר כמה ימים שהיא רק בוכה
שהלכנו לרופאה שוב אמרה שבגלל שהיא קבלה כבר אניטביוטיקה לא צריך שוב וזה יבור לבד
מוזר קצת לא? הילדה ממש סובלת מזה נתקלתם בזה?
משהו נוסף אני צריכה רופא מומחה לילדים במכבידנט

• הוסף לסימניות
את הבת שלי נתחו בהדסה בגלל כזה מקרה, פנינו למיון משן אחת שנכנסה - הוציאו לה את זה בנתוח.

• הוסף לסימניות
אצלנו זה קרה בגיל שנתיים וחצי עם כמה שיניים והלכנו מיד להדסה עין כרם ובתחילה באמת אמרו שאין צורך להוציא כי לפעמים זה יורד לבד ולאחר יומיים באנו לביקורת וראו שחסרה שן-( כנראה שהיא בלעה.) אז החליטו להוציא את כל השינים בטשטוש. והסבירו לנו שהשינים בפנים יכולות לפגוע בשיניים הקבועות כיוון שמלאות בחיידקים.

• הוסף לסימניות
כדאי ללכת להדסה דווקא או שסתם יצא שהלכתם לשם?

• הוסף לסימניות
זה היה לפני כמה שנים אבל איך שזכור לי הפנו אותנו דוקא לשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה