שיניים רקובות לילדה בת 3

• הוסף לסימניות
לבתי החמודה שמאד אהבה בקבוק בלילה... יש 4 שיניים קדמיות רקבות!!!:D (חיפשתי סמיילי עם שיניים שחורות....)
רופא שיניים אמר שצריך טיפול בהרדמה כי העששת תעבור לשיניים הקבועות שיגדלו
מצד שני יש את אלו שאומרים שהן נופלות יותר מהר ויגדלו לה חדשות ויפות
לילדה אין כאבים
הבנתי שעלות של כזה דבר 2000 שח על ההרדמה והטיפול חינם (כללית)
יש מישהו שחקר את הנושא או שיש לו כל תובנה אחרת להחכמני- אודה לו מאד

• הוסף לסימניות
חוץ מהעניין הבריאותי-יש גם את העניין האסטטי.
ילדות בגן שמות לב לדברים הללו...
כדאי לטפל לעניות דעתי.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, אני לא מבינה מה הבעיה. הרי את צלמת, ויש פוטושופ.:rolleyes:
אה... השיניים הרקובות יכולות להרקיב את כל העסק?
אחותי עשתה לבתה טיפול שיניים בהרדמה מלאה באסותה. לפני שלוש שנים, כשהילדה הייתה בת ארבע וחצי. היה לה פה נוראי. השיניים הקדמיות רקובות ואכולות.
אחותי התייעצה הרבה מראש. הטיפול עצמו לא עלה לה חוץ מארבעים ש"ח דמי השתתפות עצמית. (קופ"ח מאוחדת)
מה שחשוב לי לומר כאן: מראה הילדה השתפר בצורה לא רגילה. זה לא יאמן איך שיניים לבנות ויפות קריטיות למראה.
עשו לה כתרים לשיניים הקדמיות הרקובות למחצה ועכשיו, היא בת שבע, התחלפו לה רק 2 השיניים למטה. אני חושבת שבשיל שנתיים וחצי, שלוש שילדה תראה טוב, זה שווה.

• הוסף לסימניות
כדאי לעשות זה לא שווה את כל הדיבורים של הסביבה "הבוגרת" על השיניים. מנסיון!!! מה עכבר אכל לך את כל השיניים??? וכדו' זה מאד פוגע!!!
אני עשיתי לבת שלי היא הייתה אז בת 6 באמת חבל שלא עשיתי קודם כי ניסיתי אצל הרבה רופאי שיניים ולא הצלחנו לטפל בה באופן סדיר, כאן משהו קטן ועוד משהו.... אבל היום צומחות לה שיניים יפות ובריאות!!

• הוסף לסימניות
עברתי טיפול כזה בשניידר -לשם מופנים לקוחות כללית,
עד גיל 5 כמדומני שלא משלמים כלום,
הבת שלי היתה בת 5 וחצי ושילמתי על כל שעת הרדמה 2000 ש"ח והטיפול חינם

• הוסף לסימניות
לא זכור לי ששילמנו על ההרדמה.
אולי זה תלוי בגיל או בביטוח (פלטינום)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;1120133:
לא זכור לי ששילמנו על ההרדמה.
אולי זה תלוי בגיל או בביטוח (פלטינום)?

בכללית?
שאלתי במוקד

• הוסף לסימניות
בכללית.

תשאלי במרפאת שיניים או איפה שעושים את הטיפול.

אני לא ממש זוכרת פרטים, זה בעלי יכול לזכור.
אם זה חשוב לך אני אשאל אותו בערב.

אני רק זוכרת ש'כולם' אמרו לנו שההרדמה עולה 2000 ש"ח ובסוף לא שילמנו שקל.

• הוסף לסימניות
אני גם לא שילמתי בטוח לא 2000! מכבי, עשינו באסותה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1120147:
בכללית?
שאלתי במוקד

אל תאמיני למוקד!!!!
המוקד של *2700 קטסטרופלי.
הם נתנו לי כמה פעמים מידע מוטעה!
הם לא מסונכרנים.
שלחו אותי למרפאת חרום שנסגרה
אמרו לי על טיפול מסוים שיעלה כסף וזה לא היה נכון.
ועוד ועוד.
אל תאמיני להם!!
תלכי למרפאת האם שלך ותבקשי שם במקום לקבל את כל הפרטים המדויקים
ואם יש ספק שיתקשרו למקום המטפל בעצמו.

• הוסף לסימניות
אגב אם יש לך פלטיניום תשקלי לעשות פרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;1120155:
בכללית.

תשאלי במרפאת שיניים או איפה שעושים את הטיפול.

אני לא ממש זוכרת פרטים, זה בעלי יכול לזכור.
אם זה חשוב לך אני אשאל אותו בערב.

אני רק זוכרת ש'כולם' אמרו לנו שההרדמה עולה 2000 ש"ח ובסוף לא שילמנו שקל.

אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
מירלה בדיוק אני עושה טיפול שיניים כזה לבת שלי, היא גם בת 3 היא נפלה בגיל שנה על השיניים והכל התרקב לה למעלה. ובגלל הבקבוק הליילי כמו הבת שלך יש תוספות של חורים ואלוקים יודע מה עוד.
אז אחרי בירור מעמיק, עד גיל 5 לפי החוק את לא צריכה לשלם על ההרדמה רק על הטיפולי שיניים שזה לא הרבה. כי טיפולי שיניים לילדים הם חינם.
אבל את צריכה ללכת למרפאת שיניים ושהם יתנו לך אישור שבאמת אי אפשר לטפל רק בהרדמה ועם זה המזכירות אמורות לטפל לך בכל האישורים ואיפה עושים את הטיפול וכו'.

• הוסף לסימניות
את בכללית?
דיברתי עם המזכירה בכללית סמייל והיא אמרה לי שהטיפול שיניים בחינם לפי החוק אך ההרדמה עולה 2000 שח כי זה לא בחוק ולה בעצמה היה אותו סיפור עם הבן שלה וכך היא שילמה
גיסתי עושה עכשיו במאוחדת ומשלמת על ההרדמה כמה עשרות שקלים בודדות!
ת'אמת די נמאס לי מכללית אך יש לי רופא נשים וילדים מעולים שחבל לי לעזוב...

• הוסף לסימניות
כללית---
עד גיל 5 הרדמה ללא תשלום!!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני סוטה קצת מהנושא, במה מלא הבקבוק? פשוט הבן שלי בן שנה נרדם עם בקבוק דייסה ומוצץ אותו במהלך הלילה (תחליף למוצץ) האם זה יכול לגרום לכל הנ"ל?
תענו לי בתגובה אחת כדי שהאשכול ימשיך להיות יעל וענייני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1120272:
סליחה שאני סוטה קצת מהנושא, במה מלא הבקבוק? פשוט הבן שלי בן שנה נרדם עם בקבוק דייסה ומוצץ אותו במהלך הלילה (תחליף למוצץ) האם זה יכול לגרום לכל הנ"ל?
תענו לי בתגובה אחת כדי שהאשכול ימשיך להיות יעל וענייני.

עניין של מזל.
כל הילדים שלי היו עם בקבוקים בלילה(עם דיסה או מיץ...:()
חלק היו זקוקים לטיפולי שיניים וחלק ממש לא!
הבן שלי בן 4 נגמל לפני כמה חודשים מבקבוק לילי והיו לו רק 2 סתימות. הרופאה אמרה שהוא בר מזל.
אצלי ספציפית גם לא היו בעיות עם שיניים קדמיות ב"ה.

• הוסף לסימניות
גם בדייסה יש מתוק ואם זה תחליף למוצץ הוא יכול עד גיל 3 להיות צמוד לבקבוק. ככה היה לבת שלי.

מירלה אנחנו בלאומית.
ואני גם חשבתי כמוך אבל כשדיברתי עם המזכירה של לאומית היא אמרה לי שעד גיל 5 לא צריך לשלם על ההרדמה הקופה אמורה להישתתף.

• הוסף לסימניות
זה ענין של גנטיקה!!!!!!!
לי יש שיניים חד פעמיות וכנ"ל לילדי...
לאבי יש שיניים ברזל וחלק מאחיותי קיבלו ממנו והן לא ראו רופא שיניים בחייהן... וחלק קיבלו את של אימי חד פעמי... יותר חורים משינייים....

ואולי כדאי לך להעביר רק את הילד הזה קופה לתקופה, ואח"כ לחזור... יש כאלה שעושות את זה.. (אני לא...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוהם;1120270:
כללית---
עד גיל 5 הרדמה ללא תשלום!!

יש מקור לדברים?
מאיפה המידע? מישהו שעשה? איפה עשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה