שיניים רקובות לילדה בת 3

• הוסף לסימניות
הבת שלי עברה טיפול שיניים בהרדמה לפני שלושה חודשים,
מהקופה (כללית) נשלחנו לשניידר
היא היתה בת 5 וחצי..
ושם נאמר לנו שעד גיל 5 לא היינו צריכים לשלם כלום..
מאחר שהילדה עברה את גיל 5 שילמנו 2000 שקלים לכל שעת הרדמה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1120262:
את בכללית?
דיברתי עם המזכירה בכללית סמייל והיא אמרה לי שהטיפול שיניים בחינם לפי החוק אך ההרדמה עולה 2000 שח כי זה לא בחוק ולה בעצמה היה אותו סיפור עם הבן שלה וכך היא שילמה
גיסתי עושה עכשיו במאוחדת ומשלמת על ההרדמה כמה עשרות שקלים בודדות!
ת'אמת די נמאס לי מכללית אך יש לי רופא נשים וילדים מעולים שחבל לי לעזוב...
תעברי לרבעון הבא, טפיל בשיניים של הילדה/ תעשי מדרסים לכל מי שצריך ולמי שלא/משקפיים וכל שאר הדברים שקופות פחות קמצניות נותנות. אחרי זה תעברי בחזרה.

• הוסף לסימניות
עד גיל 5 ההרדמה חינם.

מה שכן, לקופות חולים זה עולה המון, אז הם מנסים להתנער מזה,
ולמשוך אותך עד אחרי גיל 5, ואז הם אומרים לך שזה עולה כסף.

תנסי להזיז ענינים ע"י המנהל קשרי לקוחות וכו'.
אצלי, הבן שלי היה כבר מעל גיל 4 והקופת חולים ניסתה להתנער ולא אמרה לי
שאני זכאית להרדמה בחינם.
אחת מהצוות שם לחשה לי שזה השיטה שלהם בשביל למשוך אותי עד אחרי גיל 5.
פניתי למנהל קשרי לקוחות, ויום למחרת כבר התקשרו אלי מהמרפאה.

• הוסף לסימניות
במכבי עד גיל 5 הכל חינם (גם ההרדמה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיות;1120389:
במכבי עד גיל 5 הכל חינם (גם ההרדמה)

בכל הקופות חולים עד גיל 5 הכל חינם.
(מלבד תשלום על טופס 17)

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לקופה. זה חוק של משרד הבריאות- בדיוק כמו שעל כל טיפול משלמים רק 20 ש"ח

ראי פה

חני

• הוסף לסימניות
לפני שבועיים ילדתי 4.5 לאחר סירובה העקשני לטיפולים שלחונו ממכבי לאסותא לטיפול בהרדמה

הגברת טופלה במשך למעלה משעתיים וחצי 16 שיניים טופלו מתוך 22

ביציאה נדרשנו לשלם בסך.........43 ש"ח

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
אעדכן בהתפתחיות בעז"ה

• הוסף לסימניות
אגב לא אמרו כאן ומעניין שהרופא לא יידע,
שיניים רקובות מאששת עלולות לגרום לזיהום בדם (לפני כחודשיים היה ילד כזה שאושפז ונצרך לקבל אנטיביוטיקה בוריד)

לשכן שלי בן ה-3 הריקבון הגיע לרמה כזו שנאלצו לעקור לו את כל ה-4 הקדמיות העליונות...

• הוסף לסימניות
באותו עניין,
גם ביתי בת השלוש עם שן קדמית שהולכת ומרקיבה כתוצאה מנפילה כשהיתה קטנה.
(אוף... :) )

מחפשת רופא או רופאה בבית שמש, שיטפלו בה במקצועיות ועדינות. קופ"ח מאוחדת.
מכירים? יש הצדקה לשלם לרופא פרטי לא של הקופה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה