דרוש מידע שיניים שנצבעות בנקודות שחורות

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שהשיניים נצבעות בנקודות שחורות?
לא מדברת על שיניים רקובות, אלא שיניים חזקות ובריאות
שמצוחצחות היטב השכם והערב...
כששאלתי רופאי שיניים/שינניות (שרק הן יכולות לו- לשחור השחור הזה)
אף אחד לא ידע להצביע על המקור לתופעה, חלקם טענו שזהו חיידק שנמצא ברוק וצובע את השיניים..
והפתרון לזה הוא רק לעשות שיננית כל פעם שהשיניים נצבעות:(

אני משתדלת לסבול בגבורה את השיננית כל חצי שנה
אבל את ההלם האמיתי קיבלתי לפני כמה ימים
כשגיליתי 2 נקודות שחורות על השיניים הפצפונות של בתי בת השנה וחצי...
(אצלי זה התחיל כשהייתי הרבה יותר גדולה)
מה עושים???? יש פתרון?

• הוסף לסימניות
גם לי היה את זה.
החלפת משחת שיניים (מאורביטול לקולגייט) פתרה את הבעיה.
שווה לנסות להחליף משחה.

• הוסף לסימניות
איזה משחה את משתמשת?
גם לבת שלי יש את זה, והיא מצחצחת קבוע...
לא עוזר
כל הזמן חוזר...

• הוסף לסימניות
הדבר נובע מהייגינה לקויה, אצל ביתי הנקודות הגיעו אחרי ביקור אצל רפא שינים שכנראה המרפאה לא הייתה נקיה, דבר זה מדבק בד"כ ע"י שימוש באותה מברשת

• הוסף לסימניות
אין לזה סיבה, ויש כאלו שזה אצלם בכל המשפחה, ויש הטוענים שזה דווקא שומר על השיניים.
ואכן הטיפול היחיד הוא ניקוי אבן מדי פעם.

• הוסף לסימניות
לבת שלי היה משהו כזה, או דומה,
כתמים קבועים על שתי שיניים.(בשני צידי הפה בהתאמה)
השיניים היו מצוינות והכתמים לא זזו בשום אופן, אלא ע"י חירור השן וסתימתה.
טיפול חד פעמי, וזהו!!!
לא חזרו הכתמים כבר הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
יש לי אחות שסבלה מזה מאוד.
עברה טיפולי שיננית כל תקופה אך ללא הועיל.
לפני שהתחתנה עשתה טיפול לניקוי אבל שן שחור (משהו כזה - לא יודעת בדיוק) ומאז ב"ה לא חזר.

אם חשוב - אני אשאל אותה פרטים מדויקים.

• הוסף לסימניות
לי פעם רופאה הסבירה שזה עששת שבסופו של דבר שומרת על השן, ולמי שיש אותה סובל פחות מחורים.
מאז אני סובלת בגבורה את השיננית:D

• הוסף לסימניות
אני סבלתי מזה מאוד בילדות, ואני זוכרת שהיו מורידים לי את זה כל תקופה אצל שיננית ולצערי זה היה חוזר.
זכור לי גם שרופא אחד אמר לאמא שלי שלא כדאי מדי להוריד את זה כי זה יכול לפגוע בציפוי של השן. זכור לי משהו שזה קשור לחומציות של הרוק.
בגיל ההתבגרות פתאום זה נעלם. מאז ב"ה לא חזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה