• הוסף לסימניות
בני בן שנה וחצי נופל הרבה ובד"כ בוכה ונרגע.
כנראה שבאחת הנפילות הוא קיבל מכה בשן (לא שמתי לב כשזה קרה ואם בבית או בגן) וכעת השיניים הקדמיות (שבולטות קצת בגלל המוצץ) לא באותו גובה (לא ממש אסתטי)
יש דרך לטפל בזה?
במרפאת שיניים ששאלתי אמרו לי שבכזה גיל לא מטפלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1012740:
בני בן שנה וחצי נופל הרבה ובד"כ בוכה ונרגע.
כנראה שבאחת הנפילות הוא קיבל מכה בשן (לא שמתי לב כשזה קרה ואם בבית או בגן) וכעת השיניים הקדמיות (שבולטות קצת בגלל המוצץ) לא באותו גובה (לא ממש אסתטי)
יש דרך לטפל בזה?
במרפאת שיניים ששאלתי אמרו לי שבכזה גיל לא מטפלים...

תעלי צילום של השיניים, רצוי בפרום "צלום מקצועי" ונתן לך חו"ד מקצועית בפורום "פרוג יועצים רפואיים" (שיפתח בקרוב בע"ה):D:D:D

• הוסף לסימניות
לאף אחד לא קרה? משהו דומה?
יש עוד הרבה שנים עד שינשרו...
המלצות למישהו שיטפל בכזה דבר?

• הוסף לסימניות
קרה לבן שלי.
השן תרד לו חזרה.
טילפנתי אז בהסטריה לרופא השינים שכך אמר-וכך היה...

• הוסף לסימניות
ממש תודה!!

• הוסף לסימניות
גם לבן שלי נכנסה השן כתוצאה מנפילה וזה הסתדר, אחרי יומיים, שלוש, היא ירדה בחזרה.

• הוסף לסימניות
אצלי היא נפלה בגיל שנה
ושברה 3 שיניים
הרופא שיניים אמר לי שהשיניים ישחירו ואין שום דרך לטפל והיום היא בת שנתים וחצי וזה ממש לא יפה.

• הוסף לסימניות
לפני שבודקים את האסתטיקה שבדבר יותר חשוב לבדוק אם לא נפגע השורש. אם לא עשית א"ז....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;1013136:
לפני שבודקים את האסתטיקה שבדבר יותר חשוב לבדוק אם לא נפגע השורש. אם לא עשית א"ז....

איך בודקים? במרפ"ש לא רוצים כזה גיל...

• הוסף לסימניות
אני הייתי עם הבת שלי בכללית סמייל בשניידר הגעתי בגלל נפילה ונאלצתי לעשות לה טיפול שיניים בהרדמה מלאה, הם ממש מעולים. מקווה בשבילך שזה לא עד כדי כך, אבל כדאי לבדוק.
בגיל הזה גם זה כמעט לא עולה.
אני יודעת שלקופות חולים אחרות גם יש, אבל לא מתמצאת

• הוסף לסימניות
תודה אני במכבי. בשניידר מקבלים גם גיל כזה?? עדיין לא הסתדר לו... וזה מלחיץ...

• הוסף לסימניות
קצת להרגיע: בגיל שנה וחצי בדרך כלל עוד אין שורש של השן הקבועה - אלא הוא מתפתח בערך בגיל שנתיים-שנתיים וחצי.

במקרה של נפילה לאחר שהשורש כבר נמצא - באמת צריך לבדוק שהשורש לא נפגע - כי אז כמו שכתבו, השיניים משחירות וגם על השיניים הקבועות יתכן ויהיה איזשהו סימן.

אם השן רק נכנסה מעט, סביר להניח שהיא תצא תוך מס' שבועות בחזרה - וגם אם לא - אין לך מה לעשות נגד זה - כי זה שיני חלב.

דרך אגב, מרפאות שיניים רגילות לא מוכנות לקבל פעוטות קטנים, אבל בדיוק בשביל זה קיימים רופאי שיניים מומחים לילדים שהם ממש מתמחים ב"איך לטפל בפעוטות ובילדים קטנים" - קצת כמו גננת שגם בודקת את השיניים...

אז אם את בכל זאת עדיין דואגת - רק למומחה ילדים (ועדיף למישהו שמתמחה בחבלות).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה! אשמח מאד לקבל המלצות בבני ברק (בדחיפות... לחוצה כבר אמרנו?)

• הוסף לסימניות
אם טוב גם בפתח תקוה, יש לי מישהו טוב.

• הוסף לסימניות
אשמח גם בפ"ת

• הוסף לסימניות
ד"ר קובי אפרתי מקבל בר'ח שפירא פינת אחד העם בפ"ת
אין לי כרגע את המספר שלו.
יקר אצלו אבל הוא מומחה לילדים.

• הוסף לסימניות
אני הלכתי במקרה של חבלה בשיניים לבדיקה אצל ד"ר גיא מגנאג'י שהוא רופא שיניים מומחה לילדים ופעוטות עם תואר בנושא חבלות שיניים אצל ילדים.
הילדה שממש פחדה מרופא שיניים - שיתפה פעולה בזכות הגישה הנחמדה שלו.
הבדיקה לא ארכה יותר מידי זמן, אבל אנחנו מאוד התלהבנו מההסבר המקיף להורים המודאגים - שמאוד מרגיע ומכניס הכל לפרופורציות...
הוא מקבל ברח' סוקולוב 81, ברמת השרון.

זה מאוד קרוב לבני ברק - אנחנו היינו עם רכב ולמיטב זכרוני הגענו מהמרפאה לבני ברק תוך כרבע שעה.

• הוסף לסימניות
הגענו לשלב שאני מחפשת את המומחה מס' 1... בנתיים חוות הדעת לעקירה... (אחת מהן)
יש עוד מומחה??

• הוסף לסימניות
תנסי בטלפון 036155555 תקישי על אפשרות יעוץ רפואי.
אצל קובי אפרת היית? מתברר שהוא מקבל גם בב"ב

• הוסף לסימניות
המליצו לי על שפירר יותר מקובי אפרת. והיא פסקה ג"כ לעקור...
מחפשת מישהו שאולי יש שיטות להלחם ע"ז בכ"א זה המון שנים ומאד משמעותיות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה