- הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על המודעה כעת?
צפה בקובץ המצורף 190273
צפה בקובץ המצורף 190273
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1229375:יפה מאד.
מפריע לי שהרקע עז מידי,
את הספר הייתי מגדילה,
ואת "יערב לו" הייתי מוזיזה. לא יודעת כרגע לאיזה כיוון בדיוק, צריך לנסות
נכתב ע"י stsh;1229389:ההדמיה בסדר.
הרקע עם הזריקה כלפי מעלה מפריע לראות את המוצר, גם הצבעים לא כ"כ מסתדרים לי.
הכותרת "יערב לו" איננה במקום. תנסי להחליף מיקום בין הספר לכותרת.
בהצלחה.
נכתב ע"י לנדא;1229593:דוקא לטעמי הצבעים מאד מושכים את העין והלב ומאד מעבירים את תחושת "יערב לו"...
רק הכותרת...
המיקום שלה גרוע ממש..
ראיתי שהיו המון נסיונות, אך עדיין זה לא מוצלח.
צריך לנסות "לשנות כיוון" במיקום הכותרת, אולי זה יעזור...
אולי אפשר לנסות, להעלות את כל הצבעוניות של הרקע,
להגדיל את השטח הבהיר מתחת לספר.
ולמקם את המילים בשטח שתחת הספר בכחול מיושרות לשמאל גוש הטקסט.
או אולי לכתוב את המילים עם מעט שקיפות במאונך לפרסום (בצד שמאל) למרות שזה לא כ"כ מקובל בפרסומים מהסוג הזה...
אולי...
מקוה שהועלתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים