כללי שיניתי את המודעה - שיפורים בבקשה בדחיפות

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ויוקרתית אך בהחלט לא רהיטית.
אם היית אומרת לי שזו הזמנה לארוע, הייתי אומרת לך מקסים!!!
לדעתי, הסגנון לא כ"כ מתאים לחנות רהיטים. הוא צריך להיות הרבה יותר מהוקצע וכבד,
וגם הצבעים לא מתאימים לחנות רהיטים.

• הוסף לסימניות
למתענינים - - -

וואי! כמה גילגולים שהמודעה עברה!
עשיתי מה שאני יכולה בכדי לצמצם את הטקסט ולשמור על חללים יפים.
אבל הם לא כ"כ נתנו לי :(:(:(

היתי נשארת לפחות עם הראשון.
אבל בסוף הם התעקשו על לוגו למעלה - - -

הקטע הוא שמרוב שינויים - המשפט גימורים וכו' נחת לכיוון המסגרת "בלחיצה " - - -

---- הודפס----

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 474 · צפיות: 15
  • 83769.jpg
    KB 318.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה נראה לי עמוס מאוד

• הוסף לסימניות
אולי להקטין יותר את שעות הפתיחה וכו

• הוסף לסימניות
הלוגו ממש גורע מהסגנון היפה שלך. במיוחד כשהוא למעלה.
הבעי'ה העיקרית עם "הכל בגדול" (אני גם מכירה את זה...) זה ששום דבר לא בולט.
יש אנשים שחושבים שאם יש סנטימטר פנוי במודעה זה לא טוב, צריך לנצל את השטח עד הסוף.
במקרה כזה, של לקוח עקשן שחושב שמבין יותר טוב ממך - אין כל כך מה לעשות. מקסימום אל תשימי חתימה.

תצמצמי כמה שאפשר רווחים בין שורות, כדי להעניק קצת מרווח נשימה למילים. למשל בשעות פתיחה וכתובת, יש רווח ענק בין 3 השורות.

אבל ברור שבמודעה עם כל כך הרבה מילים אין לקורא לאן להתמקד, והאפקטיביות יורדת.

הערה קטנה - ב"עד 12 תשלומים" ההדגשה נחתכת באות ע', זה לא נראה טוב.

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח כזה, נותן לי לכתוב את כל המשפטים האפשריים שעלו בדעתו במודעה אחת.
א"א להזיז אותו, כלום!!
אז פשוט אני עושה מה שהוא רוצה, מה אכפת לי. את הכסף אני מקבלת בסוף.
קרדיט אני גם שמה, בשביל כל אלו שלא מבינים בגרפיקה.
העיצוב של המודעה מאד מאד יפה, רק חבל שהרסו לך את זה עם כל המלל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;65625:
קרדיט אני גם שמה, בשביל כל אלו שלא מבינים בגרפיקה.

טעות לחשוב ככה.

אין חיה כזאת, כל אחד גם אם באותו רגע נראה לך שהוא לא מבין, המח תופס בדיוק מה מקצועי ומה לא, וחוץ מזה מה תעשה אם מישהו שכן מבין יראה את זה ויפסול אותך באותו רגע לעולם? או שתלך ליד המודעה בכל מקום ותכריז שזה בעיה של הלקוח...

אני לא מדבר ספציפי על עבודה מסויימת אלא בכללות.

• הוסף לסימניות
תגיד, מודעה שמתפרסמת בכל העיתונים לא חבל לפספס אותה.
העיצוב הבסיסי יפה, אבל כולה מלאה במלל.
אני רואה שבעלי למשל אומר שזה יפה, אז לא חבל?

• הוסף לסימניות
לא רציתי להאריך מקודם. אין לי כח, אבל אתה מתעקש אז...

בגדול אולי אתה צודק (אתה לא צודק אבל אני לא יודע להסביר למה...), אתה בעצם מרוויח פה עבודה בטוח, בעז"ה, אני כמעט לא זוכר מודעה שעשיתי שלא גררה אחריה עוד כמה, השאלה איזה, מודעה שעשיתי כמו שהלקוח רצה, ולא היתה גרפיקה כמו שצריך באמת, גררה עוד עבודה מהסוג הזה, מודעה שעשיתי כמו שבאמת צריך גררה עוד עבודות מהסוג הזה.

ופה מתחיל השאלה, אם אתה רוצה תמיד להישאר במודעות הקטנות של האנשים הקטנים אז אתה על הדרך הנכונה, לא צריך שיהיה באמת יפה, אלא פשוט תשתדל שיהיה את הקרדיט שלך כמה שיותר מפורסם, ובעז"ה יהיו לך הרבה עבודות, כי בתכל'ס זה פירוסמת מאוד טובה ואפילו בחינם, ועוד משלמים לך ע"ז...

אבל אם אתה מחפש לגדול, ולעבוד עם האנשים הגדולים (מוסדות, אירגונים, רשתות, וכו') ועם הכסף הגדול, אז זה ממש טעות לחשוב על הקרדיט לפני שחושבים האם אני מוכן שהשם שלי יתנוסס על המודעה הזאת או לא.

כמו שכולם מבינים שהחברות הממותגות, (קוקה קולה, אוסם, סוני, מקינטוש, והרשימה עוד ארוכה...) לא חשבו אף פעם, בוא נמכור גם דברים לא איכותיים בחצי מחיר ואז נרוויח את כולם, גם את הזולים וגם את אלו שמשלמים יקר, כי זה לא נכון! אין גם וגם, או שאתה עושה רק דברים ברמה גבוהה, ולוקח יקר, או שאתה עושה דברים פשוטים, ולוקח מחיר פשוט, ואז, יש עבודה אני לא מזלזל, אבל עם הפשוטים.

נכון. זה לא מגיע ביום אחד, קודם צריך להסכים עם הדברים ורק אח"כ ליישם אותם, אבל אחרי שזה מגיע, אתה לא תבין איך פעם חשבת אחרת.

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
אני אומרת שהחשיבה שלך נכונה בבסיסה.
אבל מה אתה עושה שבקושי יש לך לקוחות, אתה מעדיף להתחיל עם משהו.
עדיף יוקרתי, אבל אין אין אז מה לעשות??

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אני שמח שאתה מסכים עם החשיבה, זה השלב הכי חשוב בתהליך!.

ומצאתי אשכול ישן פה יש כמה רעיונות לבעיה הזאת.

נהנתי לראות שכאז כך היום כתבתי את זה...

אבל הנקודה העיקרית היא לשאוף, ושוב לשאוף, (וכמובן להתפלל.) להתקדם לגדול, להעלות מחירים, (לאט לאט, לא ביום אחד), לא לתת לשגע לך את השכל, בקיצור, להתייחס יוקרתי לעצמך, והכי חשוב לדמיין את זה באמת, שאין כמוך ואתה הכי מוצלח ומגיע לך הרבה יותר ממה שאתה מקבל.... וכו' ובסוף זה מגיע.

רק להזהר לא לבוא לידי גאווה...:)

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שנעבור כולם קורס של "דייל קרנגי" אחד הדברים שלומדים שמה זה איך לא להתבייש לבקש מחירים. (בקיצור בטחון עצמי)

• הוסף לסימניות
עכשיו אני אראה לכם את המודעה שדברתי עליה, הגודל במקור יהיה A5, או אפילו פחות.
תתנו את דעתכם, כדאי לפרסם קרדיט או לא, כל המודעות שלו בסגנון הנ"ל.

צפה בקובץ המצורף 5289

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 377.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בקשר לגרשיים של אוסקר, תמחק מהר לפני שונתנו מגיע.

עוד הערות? אם תפתח אשכול נפרד אני יכתוב, פשוט שלא נסטה מהנושא.

רק מילה אחת; קפצתי השבוע לירושלים, ראיתי ב'חדשות משו...' את המודעה הקודמת, חוץ מהלוגו מכתב סת"ם, היה ממש יפה.

ודווקא לא היה כתוב שם קרדיט בכלל????

• הוסף לסימניות
הקרדיט נשמט בטעות הכל משמים.. ואתה יכול לכתוב את ההערות באישי

• הוסף לסימניות
דוקא עבודה יפה מאוד, אין מה להתלבט בכלל. ודאי יש מקום לקרדיט.

• הוסף לסימניות
ונתנו קרדיט לך על התמונה של הבית קברות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה