דרוש מידע שיננית בני ברק

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת שיננית טובה ומקצועית בבני ברק

יכולה להמליץ לי?, אודה לך מאד!

• הוסף לסימניות
אתם לא מבקרים אצל שיננית;)
אז אולי מרפאת שיניים טובה בבני ברק את מכירה? ואברר מולם על שיננית..
(לא מהקופה)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל אחת במורשת איתן ונראה לי הייתה מצויינת

• תודה
Reactions: skl
  • הוסף לסימניות
באשדוד יש מרפאת גרטנר ויש שם שיננית מקסימה הבנתי שהיא עובדת גם בבני ברק. קוראים לזה או גרטנר או כולל משהו אולי פולין? אולי שומרי החומות? נראה לי ברחוב הלפרין
קוראים לה עדי ביטון.

• תודה
  • הוסף לסימניות
באשדוד יש מרפאת גרטנר ויש שם שיננית מקסימה הבנתי שהיא עובדת גם בבני ברק. קוראים לזה או גרטנר או כולל משהו אולי פולין? אולי שומרי החומות? נראה לי ברחוב הלפרין
קוראים לה עדי ביטון.
יאו, בדיוק אותה אני מחפשת....

בבני ברק הם סגרו את הסניף ואצלה טיפלתי קבוע... ולא הצלחתי להשיג את המספר הישיר שלה...

אולי יש לך לתת לי את המספר של אשדוד ואבדוק מולה עם מקבלת עדיין בבני ברק?

ישר כח!

• הוסף לסימניות
אולי יש לך לתת לי את המספר של אשדוד ואבדוק מולה עם מקבלת עדיין בבני ברק?
היא שכנה שלי
דיברתי איתה עכשיו היא אומרת שהיא עזבה את בני ברק ועובדת היום רק באשדוד.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה