זה לא תחליף לשינניתאני עשיתי ניקוי שיניים בעבר,
והתאכזבתי לשלם 130 ש"ח על 5 דקות,
ולאחר שבוע שוב היו לי סימנים חומים על השיניים (משתיית תה)
התחלתי לצחצח שיניים במשחת שיניים של oral b
יש להם כמה סוגים.
יש מלבין בכמה רמות,
ומה שהכי אהבתי זה מסיר אבנית.
שומר לי על השיניים נקיות ורעננות.
עולה קצת יקר. (באזור 30 ש"ח לשפופרת)
אבל מחזיק לי לפחות חודש+
שווה ממש.
זה לא תחליף לשיננית
עיקר העבודה של השיננית זה לא הסימנים שעל השיניים אלא האבנית שמאד מזיקה לחניכיים
שאלת רופא שניים אם זה מהווה תחליף?זה מסיר אבנית!
יש במשחה מין גרגירים קטנים כמו פילינג.
כמובן שלא בזבנג כמו אצל השיננית,
אבל במהלך תקופה.
זה גם יותר עדין לשן בצורה הדרגתית וקבועה.
מאשר להעמיס אבנית ואז להסיר אותה.
לא שאלתי.שאלת רופא שניים אם זה מהווה תחליף?
נשמע מפתה...
איך נראית המשחה ואיפה אפשר להשיג אותה בב"ב?ומה שהכי אהבתי זה מסיר אבנית.
שומר לי על השיניים נקיות ורעננות.
עולה קצת יקר. (באזור 30 ש"ח לשפופרת)
מניסיון שלי אצל שיננית הכי עדינה ו3 כמויות של חומר הרדמה, עדיין הרגשתי כאבים, והכי מעצבן שאחרי חודשיים האבנית חזר...אם יש למישהו רעיון מה לעשות
לא מסוגלת לסבול את הטיפול הזה
ובמרפאה כל פעם מזכירים לי שצריכה בדחיפות שיננית .
אולי יש למישהו פתרון אחר ???
תודה מראש
איך נראית המשחה ואיפה אפשר להשיג אותה בב"ב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים