מידע שימושי שיעול טורדני פוסט קורונה...

• הוסף לסימניות
מזה כחודש, מאז שהאומיקרון ביקר את בני משפחתינו, אני סובל משיעול טורדני שאינו פוסק, שגורם לא אחת למבוכה חברתית. למי עצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

למי שעקב אחרי פרק א'...
ככלל,
אנחנו מהר מאד ממהרים לשפוט ולא להבין או לברר מה היה.
אולי זו הזדמנות אלולית לחדד את זה.
חוויתי אירוע לא נעים? אני מרגיש, או יודע, או יש לי הוכחות שגורם מסוים גרם לי נזק?
לפני איום\אזהרה במייל\ תביעה\ בדיקה מבחינה הלכתית אם מותר לפרסם וכו'
אולי קודם כדאי לברר?
אולי מה שידוע וברור לך, לא ברור לאחרים?
אולי מה שבטוח שאתה חושב שאתה יודע, פועל אחרת\ אוטומטית\טכנולוגית
ומושפע מסיבות אחרות, רובוטיות למשל?

לא בחנתי את המקרה כי לא נדרשתי, וזמני יקר בכדי להקדיש זמן לאירוע ששייך לחברה אחרת.
אך נסיוני למדני, שפעמים רבות הדבר הנכון הוא, גם רגשית וגם מעשית, קודם כל להבין ולברר, ולא לחבר באופן עצמאי מכלול של נתונים למסקנה אחת מדאיגה.

זו עצה כללית, לא רק בעולמות השירות שאנחנו מקבלים, גם בחיי היום יום, אם נלמד לברר לפני שנאשים, נהיה אנשים שמחים יותר ומועילים יותר לסביבה.

ולך, שחווית עוגמת נפש, ולא משנה אם קרה משהו או לא קרה.. לחלוטין מבינה את הקושי להתאמץ על פרוייקט חיים ולהתקל בתחושות שנתקלת, בהכירי את עולמות התוכן, את המשימה הסינונית האדירה, את רמות הידע והמקצועיות שנדרשים, משעשע אותי לחשוב על סיטואציה כזו, שנציג מעוניין לעקוב אחרי קורסים.. חוק הגנת הפרטיות, חוקי משרד התקשורת, אמנת השירות ועוד ועוד, מחייבים בהליכים מאד ברורים מה אפשר ומה אי אפשר.

במידה והעוול שאת מרגישה שחווית נוגע לחברת רימון או אתרוג, תוכלי לפנות למייל שבתחתית החתימה באופן מזוהה ואשמח לבדוק את פרטי המקרה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה