בקשה שיעול טורדני שאינו נותן לישון

• הוסף לסימניות
בצל חתוך עוזר כאשר השיעול הוא שיעול יבש
יש לקנות משחה שנקרית "קולדי" של טפטפים
מאד מאד עוזרת לילדים (וגם למבוגרים...)
1758790138113.png

• הוסף לסימניות
מניסיון של כמה שנים
עם התקפים
כולל חודש וחצי שנה שעברה של שינה בספה עם ריקליינרים..

א. יש לפוראוור משחה בשם אלוקולינג- מורחים על הצוואר והכתף ולמטה מהם (מקביל לריאות), מסייע!
ב. לשתות הרבה מים! השיעולים הופכים את הגרון לאדמומי ורגיש (כמו מחיאות כפיים נמרצות- הידיים נהיות אדומות)
וכל זרם אויר חזק (של מזגן או מאוורר או רוח) מגבירים את הרגישות.
ג. פרוטק לשיעול יבש- מכירה? טעים מאד, של אלטמן ומאד עזר לי.

ועוד משהו-
כתבו לך לבדוק את הסיבה.
אצלי גילו שזה "ריפלוקס"- חומציות שעולה מהקיבה. (לא הרגשתי את הריפלוקס, אבל זו היתה בדיקה של רופא מקצועי מאד)
והפתרון: הפחתה של שומנים וקפאין. גם לא תה נענע..
אז בתקופת התקף אני ממתנת את הצריכה של הנ"ל.
שווה לך לנסות להפחית
ולראות אם יש הקלה.

רפואה שלימה והחלמה מלאה ומהירה!!

• הוסף לסימניות
מניסיון של כמה שנים
עם התקפים
כולל חודש וחצי שנה שעברה של שינה בספה עם ריקליינרים..

א. יש לפוראוור משחה בשם אלוקולינג- מורחים על הצוואר והכתף ולמטה מהם (מקביל לריאות), מסייע!
ב. לשתות הרבה מים! השיעולים הופכים את הגרון לאדמומי ורגיש (כמו מחיאות כפיים נמרצות- הידיים נהיות אדומות)
וכל זרם אויר חזק (של מזגן או מאוורר או רוח) מגבירים את הרגישות.
ג. פרוטק לשיעול יבש- מכירה? טעים מאד, של אלטמן ומאד עזר לי.

ועוד משהו-
כתבו לך לבדוק את הסיבה.
אצלי גילו שזה "ריפלוקס"- חומציות שעולה מהקיבה. (לא הרגשתי את הריפלוקס, אבל זו היתה בדיקה של רופא מקצועי מאד)
והפתרון: הפחתה של שומנים וקפאין. גם לא תה נענע..
אז בתקופת התקף אני ממתנת את הצריכה של הנ"ל.
שווה לך לנסות להפחית
ולראות אם יש הקלה.

רפואה שלימה והחלמה מלאה ומהירה!!
תודה.
מדובר בתינוקות לא יונקים בני 9 חודשים...

• הוסף לסימניות
מה עושים?
הבו עצות להקלה
אני סבלתי מזה נורא במשך שלושה ימים פשוט ללא שינה
שום דבר לא עזר לי וגם הייתי בהריון לא יכלתי לקחת כדורים
זה כבר הגיע לבית חולים

עד שה' הציל אותי ורופאה הביאה לי תמיסה לאנלהציה
עבר תוך יומיים ובלילה הראשון כבר ישנתי כמו בן אדם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני סובל מזה זה משהו שקורה לי בעונות מעבר בדרך כלל וחולף לאחר זמן בהתחלה הייתי נלחץ שזה אולי דלקת ריאות אבל למדתי להסתדר עם זה
דרך אגב טיפ חשוב ככל שמשתעלים יותר זה עצמו מגביר את השיעול אם מתגברים ומתאמצים לא להשתעל זה עוצר את השיעולים

• הוסף לסימניות
רליף אחד הדברים שעוזרים בכל גיל,
ממש לא משווקת שלהם
אבל אני סבלתי משיעול טורדני כמה חודשים,
כל השיש היה מלא לי בתרופות ודברים טבעיים וכלום לא עזר
ויום אחד בעלי חזר עם בקבוקון של רליף, ואני כבר נמאס לי מכל התרופות הטבעיות
ובהתחלה לא הסכמתי לשים,
אבל בלילה מייאש אחד מרחתי קצת רליף ולא האמנתי כמה זה עזר!
זה שימוש חיצוני, אפשר למרוח גם על תינוק בגיל יום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה