עזרה ראשונה! שיעול שלא נגמר? מה עושים

• הוסף לסימניות
היה לי לפני יותר משבוע וירוס
והשיעול לא נגמר
כל התקפה מחזירה לי כאבי ראש וצלעות מהעוצמות
ניסיתי סירופים סוכריות
מחפש נואשות רעיון לצאת מזה זריז
אין בעיות בגוף רק יש גירוי שכל איזה רוח אבק וסתם שמשעמם מתחיל שיעול מטומטם
מחפש עזרה נואשת תודה

• הוסף לסימניות
לפעמים יש בראות בעיות עונתיות שמגלים רק בבדיקה קצת יותר עמוקה. אם זה נמשך הרבה זמן- ללכת שוב לרופא ולהסביר לו.
אם השיעול נגרם בגלל גירוי בגרון אולי כדאי לנסות תרופה לעזור שלא תהיה ליחה והרגישות בגרון תרד קצת

• הוסף לסימניות
לפעמים יש בראות בעיות עונתיות שמגלים רק בבדיקה קצת יותר עמוקה. אם זה נמשך הרבה זמן- ללכת שוב לרופא ולהסביר לו.
אם השיעול נגרם בגלל גירוי בגרון אולי כדאי לנסות תרופה לעזור שלא תהיה ליחה והרגישות בגרון תרד קצת
עשיתי הרבה תרופות עדיין לא הצליח

• הוסף לסימניות
לי גם היה לפני כמה חודשים היה לי וירוס עם שיעול אך השיעול לא פסק זמן רב
ולאחר בדיקה התברר שיש לי שעלת, פחות מפחיד ממה שנשמע, ולאחר חודשיים שלושה של שיעול
זה עבר ב"ה

• הוסף לסימניות
אנהלציה מאד עוזרת גם לגירוי בגרון.

עדיף להתחיל רק עם מי מלח, אם זה לא עוזר, צריך לבקש מהרופא גם מרשם לקצת קורטיזון לכמה ימים, זה מאד מועיל.
אפשרות נוספת, אפשר לבקש מרשם למשאף ולקחת כמה ימים, וזה עובר לגמרי.

• הוסף לסימניות
ניסיתם לקחת סינרג'י, או משהו דומה?
מניסיון אצל אחרים, זה עזר בצורה לא רגילה.
כמה טיפות חריפות, וזה עזר מאוד במקרה אחר, שנשמע דומה.
מדובר בשמנים אתרים, שלכל הידוע לי אין להם תופעות לואי.
רפואה שלמה!!!

• הוסף לסימניות
ניסיתם לקחת סינרג'י, או משהו דומה?
מניסיון אצל אחרים, זה עזר בצורה לא רגילה.
כמה טיפות חריפות, וזה עזר מאוד במקרה אחר, שנשמע דומה.
מדובר בשמנים אתרים, שלכל הידוע לי אין להם תופעות לואי.
רפואה שלמה!!!
מה זה הדבר הזה
איה משיגים אותו?

• הוסף לסימניות
כתבתי, שזה שמנים אתריים..
בקבוקון קטן, לוקחים כמה טיפות ביום.
קונים אותו בחנויות טבע.
אני קנתה לי אותו אחיינית שלי, אמרה לי שיש אותו בחנויות טבע, תבדקי, אם לא מצאתם, תכתבו שוב, אשאל אותה.
נתתי אותו לבנות משפחה, והוא עזר מאוד, בכל מה שקשור להתקררויות, שיעול, כאבי גרון.

• הוסף לסימניות
כתבתי, שזה שמנים אתריים..
בקבוקון קטן, לוקחים כמה טיפות ביום.
קונים אותו בחנויות טבע.
אני קנתה לי אותו אחיינית שלי, אמרה לי שיש אותו בחנויות טבע, תבדקי, אם לא מצאתם, תכתבו שוב, אשאל אותה.
נתתי אותו לבנות משפחה, והוא עזר מאוד, בכל מה שקשור להתקררויות, שיעול, כאבי גרון.
אשמח אם תוכלי לשאול אותה זה יעזור לי מאד,
זה בשביל בעלי קנינו את כל התכשירים הקיימים חבל לי לקנות סתם דבר לא יעיל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סליחה, אפילו לא שמתי לב מה השם.
רק הגבתי לתוכן שראיתי.

אני מתקשרת אליה לשאול אם היא יודעת איך אפשר להשיג את זה בצפת.
ועד כמה ידוע לה שזה עוזר לשיעול.
אם יש לך עוד שאלה, תכתבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה