• הוסף לסימניות
שיעורים להורדה - של הרב שניר גואטה | דחוף!!!!!!!!!!!!
למישהו יש?

• הוסף לסימניות
#שיעוריתורה #הרבשנירגואטה #הירשמו_לערוץ #צפת #צפו
youtube.com
youtube.com

בנימין נתניהו: בלי ה' יתברך אנחנו אבודים - הרב שניר גואטה // צפת

#צפו #ראשהממשלה #ביבי #בנימין נתניהו #הרבשנירגואטה #צפת
youtube.com
youtube.com
youtube.com

סליחה על זה שעשית לי תאונה!? - א' // הרב שניר גואטה!

#הרבשנירגואטה #צפת #צפו #עםישראלחיי #שיעוריתורה #תורה #ציון
youtube.com
youtube.com

סליחה על זה שעשית לי תאונה!? - ב' // הרב שניר גואטה שליט"א // צפו!!!

#הרבשנירגואטה #צפת #צפו #עםישראלחי #תאונה #ציון #סליחה #הירשמו_לערוץ #לייק #תורה #שיעוריתורה #שיעור
youtube.com
youtube.com

תושבי צפת מקבלים קבלות בשיעורו של הרב שניר גואטה! // צפו!

צפו #הרבשנירגואטה #צפת #קבלה
youtu.be
youtu.be

• הוסף לסימניות
#שיעוריתורה #הרבשנירגואטה #הירשמו_לערוץ #צפת #צפו
youtube.com
youtube.com

בנימין נתניהו: בלי ה' יתברך אנחנו אבודים - הרב שניר גואטה // צפת

#צפו #ראשהממשלה #ביבי #בנימין נתניהו #הרבשנירגואטה #צפת
youtube.com
youtube.com
youtube.com

סליחה על זה שעשית לי תאונה!? - א' // הרב שניר גואטה!

#הרבשנירגואטה #צפת #צפו #עםישראלחיי #שיעוריתורה #תורה #ציון
youtube.com
youtube.com

סליחה על זה שעשית לי תאונה!? - ב' // הרב שניר גואטה שליט"א // צפו!!!

#הרבשנירגואטה #צפת #צפו #עםישראלחי #תאונה #ציון #סליחה #הירשמו_לערוץ #לייק #תורה #שיעוריתורה #שיעור
youtube.com
youtube.com

תושבי צפת מקבלים קבלות בשיעורו של הרב שניר גואטה! // צפו!

צפו #הרבשנירגואטה #צפת #קבלה
youtu.be
youtu.be
חסום בנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה