כללי שיעורי בית בפוטושופ

• הוסף לסימניות
רעיון יפה וביצוע מדהים!!

לקח לי מס' שניות לקלוט את הבנ"א בסורגיים וזה בגלל ההסבר לפני...
חושבת שניתן להבליט אותו יותר.
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
רעיון חזק, ביצוע מצוין.
הייחודיות כאן שגם מי שלא מבין עברית, יבין טוב מאד את המסר.

• הוסף לסימניות
זו מודעה טובה. אתה צריך לשים סימן מים לפני שיגנבו לך אותה.

• הוסף לסימניות
גם הרעיון יפה גם העיצוב וגם העבודה.
עלה והצלח.

• הוסף לסימניות
אין לי כ"כ חשש שיגנבו אותה, כי לפי מה שיגאל לוי (המורה) אמר א"א להשתמש בכרזה הזו כיון שהיא משתמשת במותג אבסולוט.
חוץ מזה, אחרי שלמדתי קצת פוטושופ לא נראה לי שסימן מים יעזור.....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;459764:
ההצעה שלך מעולה!
רק צריך לזכור שבקרב קהל היעד של המודעה יש הרבה אנשים שיענו כן לכזו שאלה. כדי להתקבל למועדון הם צריכים לבוא עם רזומה של כמה שנים בכלא.

א. גם אם יש אנשים שיענו כן (ותמיד יהיו) - זה משכנע יותר מאשר לצוות על האדם: אל תיכנס
ב. בתחילה עלה בדעתי הניסוח: תיכנס, גבר? (זה במילא לקהל הכללי, ברור שלא יעבור את ועדות היומונים...) - אבל במחשבה שניה הבנתי - שהצופה עלול לענות כן, כי בעולם האלכוהול - גבר שותה (ע"ע פרסומות בירה גולדסטאר וכל השאר).

• הוסף לסימניות
חשבתי אולי על "אחי, צא מזה" עם סוג של משמעות כפולה.
למרות שלפי הגישה המחמירה, לא כותבים ציווי בכרזות, וכפי שנכתב ע"י שוקולד לבן יתכן שבסלוגן הזה חסרה יצירת מעורבות של הקורא.

• הוסף לסימניות
ידידיה

עלה והצלח
העבודה והביצוע מדהימים
וכמובן גם הרעיון

לדעתי המשפט "אחי, צא מזה"
מתאים יותר לעלוני החוברות של ברסלב המחולקים בצומת הכביש הקרובה אליך

• הוסף לסימניות
חשוב לציין שהעזרה המורלית ש NG (נפתלי) שיושב לידי בקורס נותן לי, תורמת רבות לי ולכל חברי הקורס.:)
ולעצם הענין אפשר אולי רק "צא מזה" בלי התייחסות לסקטור מסויים...

• הוסף לסימניות
מ-צ-ו-י-ן

אז מה יש לנו כאן בפורום, יוצאים לסרט ושותים אלכוהול? דפקא מתאים לי.

:)

• הוסף לסימניות
לדעתי אל תכתוב כלום!

כן כן! כמו המודעות הטובות שהמרצים כמו מנלה מראים לנו במצגות שלהם - מודעות בחו"ל עם מינימום 'הסברים', שאין לי מושג למה משרדי הפרסום בארץ לא לומדים מהם.

מקסימום תכתוב בקטן למטה, 'פיקח לא נכנס למקומות שחכם יודע איך לצאת מהם', אבל ממש בקטן.
כשלא כותבים כלום, הבן אדם מנסה ללמוד לבד את המסר, וכשהוא רואה את הלוגו למטה של הרשות למלחמה באלכוהול וכו', הוא קולט את זה מצויין אחרי שהקדיש לכך מחשבה.

• הוסף לסימניות
ידידי היקר,
פשוט כיף לראות מה כח הרצון יכול לעשות....

דעתי האישית או לא לכתוב כלום כמו שאמר מישהו..

או לכתוב: נותנים לך? תברח!

על משקל המשפט הידוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

גם אתם מרגישים לפעמים עם פלסטר על הפה?
אני רואה יצירות יפות מכל הסוגים:
צילום, כתיבה, נגינה וכדומה,
אני רוצה להחמיא, מרגישה שמגיע ליוצר איזו מילה טובה, שתדגיש מה במיוחד אהבתי ביצירה שלו, לא בשביל ביקורת (בונה/הורסת) אלא נטו למילים טובות
כי לפעמים באמת שכוייח או לייק לא באמת ממצים את החויה
אבל אין לי הרשאה בפורום...
האמת שאני מבינה את ההגיון, אם כולם היו יכולים להגיב על כל תמונה-העמוד הראשי היה מופצץ בשרשורי צלמים עם המון תגובות יחודיות של
"וווווווווואאאאאאאאוווווווווווו
מושלםםםםםםםםםםםם
אין עליךךךךךךךךךךךךךךך
:love::love::love::love::love::love::love:"
(למרות שזה גם ככה קורה אבל אין מה לעשות)
המשאלה שלי:
שלכל יצירה שתעלה-תהיה אפשרות לכל משתמש בפרוג לכתוב הודעת טקסט קצרה (כך לא יחזרו על אותו תו פעמיים מחוסר מקום...), ורק היוצר יוכל לראות את זה,
או לחילופין-יוצג בתצוגת רשימה מצומצת, ובלי להקפיץ את האשכול.
ככה גם לא נפריע למהלך התקין של האשכול, וגם נוכל להחמיא (באמת מכל הלב) ליצירות שלדעתנו שוות את זה
@הכלבויניק יש סיכוי?
ומה אתם אומרים? (הפעם יש לכם גישה חופשית לענות;))

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה