כללי שיעורי בית - כריכה לחוברת לכרזות טיפוגרפיות

• הוסף לסימניות
כמו שנאמר - טיפוגרפיה היא אינטליגנציה שמשתעשעת לה
חמוד לא? [המשפט]

קבצים מצורפים

• כריכה-קדמית.png
    KB 326.7 · צפיות: 33
  • כריכה-אחורית.png
    KB 321.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הראשון מהמם
השני לא הבנתי בדיוק מה הולך שם........

• הוסף לסימניות
הראשון מהממם! כדאי לך לעשות את השפריץ ריאליסטי זה יעשה את זה יותר אלוף

• הוסף לסימניות
הייתי מצפה לראות בכריכה לחוברת טיפוגרפית - עבודה טיפוגרפית מורכבת. ולא רק אות אחת או כמה מילים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1209055:
הייתי מצפה לראות בכריכה לחוברת טיפוגרפית - עבודה טיפוגרפית מורכבת. ולא רק אות אחת או כמה מילים

למה את חושבת שטיפוגרפיה חייבת יותר מאות אחת, ומי אמר שאות אחת זה לא מורכב? עבדתי על זה שעות.

הראשון הוא כריכה קדמית והשני אחורית.
זה בעצם ילד קופץ משמחה

• הוסף לסימניות
הראשונה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1209087:
למה את חושבת שטיפוגרפיה חייבת יותר מאות אחת, ומי אמר שאות אחת זה לא מורכב? עבדתי על זה שעות.

הראשון הוא כריכה קדמית והשני אחורית.
זה בעצם ילד קופץ משמחה

לי זה ממש לאהיה נראה ילד - חשבתי שזה אסטרונאוט!

• הוסף לסימניות
למה? כי הוא קופץ באוויר?
הוא לא לובש קסדה של אסטרונאוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1209087:
למה אני חושב? כי לא למדתי טיפוגרפיה...
אבל זו "דעת בעלבי'ת" שלי...

• הוסף לסימניות
א. סליחה שהתיחסתי כאשה ולא איש.
ב. אולי אשלח לך את החוברת שעיצבתי, היא בדיוק מדברת על ההסתכלות הלא נכונה על מהי טיפוגרפיה.
ג. זכותך לדעתך. אבל כמו שלא אשים את כל התוכן של הספר על העטיפה, כך כל הטיפוגרפיה שהכנתי לחוברת היא בפנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1209183:
אולי אשלח לך את החוברת שעיצבתי, היא בדיוק מדברת על ההסתכלות הלא נכונה על מהי טיפוגרפיה.
בכיף!

• הוסף לסימניות
תמנתי הנושא מאד מענין אותי ואשמח לקרא
תוכלי לשלוח לי?
מייל באישי

• הוסף לסימניות
הראשון ממש יפה.
הכריכה האחורית לא מתקשרת עם הקדמית (למרות הרקע הזהה ווהפונט)
לכן זה נראה כמו 2 סקיצות לכריכה קדמית.

• הוסף לסימניות
למה כולם נגד השני? אותו אהבתי אפילו יותר. תמנה - את הולכת ומשתבחת!

• הוסף לסימניות
מהמם
אני גם אהבתי הרבה יותר את השני! הוא הרבה יותר חי וזורם, הראשון יותר כבד, ופחות טיפוגרפי בעיני
אם זה שתי כריכות לאותה חוברת, אין מספיק קשר עיצובי ביניהן. הייתי מצפה באחורי למשהו מינורי יותר מהקדמי, ולקשר הן בויזואלי וגם בצבעים

• הוסף לסימניות
הכריכה הקדמית פותחת את הנושא והכריכה האחורית מסכמת.
הפתיחה: שמחה פורצת גבולות. זו היצירתיות.
הסיכום: טיפוגרפיה היא אינטליגנציה שמשתעשעת לה.
אין שום צורך בכלל שקדימה ואחורה יהיו באותם הצבעים.
אבל גם לאלה שכן דורשים שהכל יהיה תואם, תחשבו שהצבע מהקדימה נוזל ליד של הילד מאחורה ומתערבב עם צבע אחר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלי לשלוח לי באישי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה