- הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1227946:מקסים!!
בנית את הפריסה לבד או שזו פריסה מוכנה?
מרתק לראות את ההתקדמות שלך בקורס בדיוק כמו שעבר עלי שנה שעברה...
אצלינו היה תחרות על אריזות לפני פורים והביאו דברים מדהימים, (אני זכיתי אז מקום ראשון)![]()
נכתב ע"י תמנתי;1227977:שתיכן למדתן עם סיעור מוחות? הצגתן בתערוכה בפורים?
נכתב ע"י אסתר10;1227954:יפה מאוד.
הקופסה משמשת ליין?
(גם לנו הייתה שנה שעברה תחרות קופסאות הכי יפות...)
נכתב ע"י תמנתי;1227943:והפעם צילום לאחר שכבר הדפסתי וחתכתי וקיפלתי.
נכתב ע"י תמנתי;1227950:קיבלנו קופסה כזו לפורים, אז העתקתי את הפריסה שלה.
זה מורכב מדי להמציא לבד.
הנה זה סגור.
תעלי את האריזה שלך, אשמח לראות
יצא לך מהמם!נכתב ע"י תמנתי;1227995:והנה הקופסה השניה, שהחיבור בין הלמעלה ללמטה התחרבש לי אבל ניחא
נכתב ע"י תמנתי;1227950:קיבלנו קופסה כזו לפורים, אז העתקתי את הפריסה שלה.
זה מורכב מדי להמציא לבד.
הנה זה סגור.
תעלי את האריזה שלך, אשמח לראות
נכתב ע"י bbr;1228082:הנה הסט אריזות שלי משנה שעברה, אני בכלל לא חשבתי שזה כל כך מיוחד, והייתי ממש מופתעת להבחר ברוב קולות במקום ראשון.
אני מאוד אוהבת את התחום של עיצוב אריזות. גם בפרויקט גמר זה היה החלק הכי מהנה בשבילי
אם יש פה מישהו שמתעניין בזה אני יעשה מאמץ בל"נ ואעלה לפה עוד![]()
נכתב ע"י bbr;1228082:הנה הסט אריזות שלי משנה שעברה, אני בכלל לא חשבתי שזה כל כך מיוחד, והייתי ממש מופתעת להבחר ברוב קולות במקום ראשון.
אני מאוד אוהבת את התחום של עיצוב אריזות. גם בפרויקט גמר זה היה החלק הכי מהנה בשבילי
נכתב ע"י תמנתי;1228096:וואו ממש יפה. רעיוניסטית את.
את הקטנה אני מבינה איך עשית, אבל איך ואיפה הדפסת את הגדולות? לא הצלחתי למצוא מקום שיכול להדפיס בגדול דו"צ
נכתב ע"י bbr;1228136:הכל מורכב מהדפסות A3 ומחובר אחרי ההדפסה
תודה על הפירגון, וסליחה שהתערבתי לך באשכול שלך, אולי הייתי צריכה לפתוח בנפרד![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים