נכתב ע"י ידידיה;469773:ולשאלותיך: לגבי קלאסיקה וקלאסה - קיבלתי.
דומני שממילא יש היום חובה לפרסם את דרגת זיהום האויר של הרכב. תקנו אותי אם אני טועה.נכתב ע"י אברימי;470107:לוידע למה, אבל באה לי מחשבה בהפוך על הפוך, שמי שקונה מרצדס, לא שייך לחבורת הסגפנים אוכלי הלחם המלא, צורכי האנרגיה הירוקה וחובבי הספורט האתגרי... והוא דווקא יהנה מרמת הזיהום הגבוהה שלו, וירגיש שהוא משלם מספיק והותר גם בשביל הזיהום שהוא מותיר מאחור. סלוגן כמו "שילמת על זה, וזה מאחוריך מהר מאד" - מרצדס A400 קלאסיק - תאוצה מ1 ל100 ב3 שניות...
נכתב ע"י אברימי;470107:לוידע למה, אבל באה לי מחשבה בהפוך על הפוך, שמי שקונה מרצדס, לא שייך לחבורת הסגפנים אוכלי הלחם המלא, צורכי האנרגיה הירוקה וחובבי הספורט האתגרי... והוא דווקא יהנה מרמת הזיהום הגבוהה שלו, וירגיש שהוא משלם מספיק והותר גם בשביל הזיהום שהוא מותיר מאחור. סלוגן כמו "שילמת על זה, וזה מאחוריך מהר מאד" - מרצדס A400 קלאסיק - תאוצה מ1 ל100 ב3 שניות...
נכתב ע"י פופקו;470248:קצת סלוגנים ממוחי הקודח -מה דעתכם?
כמעט בכל משפט יש טיפה עומק - תחשבו...
"מרצדס - זהם ככל יכולתך"...
"מרצדס - צבע הכסף הוא לא בגלל המחיר"
"מרצדס - הסמל שמנהיג את העולם"
"מרצדס - כשימאס לך לשבת"
"מרצדס - אתה משלם רק על המנוע"
"מרצדס - לספור עד מאה...זו בדיחה"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים