דרוש מידע שיעורי נהיגה & טיפולי לייזר

• הוסף לסימניות
יש קשר ביניהם?

לדעתי התשובה היא: כן.

המכנה המשותף ביניהם זה הכוח של המטפל - המורה, ביחס למטופל - לתלמיד.

אבל המודעות בלייזר הוא הרבה פחות מהמודעות בשיעורי נהיגה.

אין ספור אשכולות נפתחו על מורי נהיגה שמורחים את התלמידים עם שיעורים, למה לא ראיתי אשכול אחד שנפתח על העניין של מריחת טיפולי לייזר?

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, האם אני היחיד שנתקלתי בזה או שזה דבר רחב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רואה שאין לזה היענות וזה ודאי בגלל חוסר המודעות לכך,

אז אני יתן דוגמא קטנה לאחרונה שמתי לב שהטיפולים לא משפיעים עלי, אז הערתי את תשומת ליבו לכך.. כתבתי בעדינות.... ופתאום זה השתנה. אז כנראה שיש סיבה לכך שקודם זה לא התקדם.

• הוסף לסימניות
ואאי אני גם הייתי שנתיים וחצי, כל חודש ולא זז כלום!! ואז התחילו כל 3 חודשים ובכלל... אז התלוננתי ודרשתי מהם לעבור למכונה אחרת הם לא הסכימו בגלל שזה יכל להזיק לגוון העור שלי, אחרי שהתעקשתי סופסוף מתחיל תוצאות אבל אחרי כמעט 3 שנים של....זה ממש הרגיש שלא אכפת להם באמת מרגיז!!!

• הוסף לסימניות
ואוו תופעה נוראית. העניין שהרבה יותר קשה להוכיח את זה בלייזר משיעורי נהיגה..

• הוסף לסימניות
דווקא אצלי זה לא ככה אלא הפוך.
אני מבקשת שתוריד את העוצמה כי זה כאב פסיכי והיא אומרת שלא כדאי לי כי זה יביא תוצאות ביותר זמן.
פשוט תגיד לו שיגביר את העוצמה ותעקוב אחריו שבאמת מעלה מטיפול לטיפול.
אני רואה שאין לזה היענות וזה ודאי בגלל חוסר המודעות לכך,

אז אני יתן דוגמא קטנה לאחרונה שמתי לב שהטיפולים לא משפיעים עלי, אז הערתי את תשומת ליבו לכך.. כתבתי בעדינות.... ופתאום זה השתנה. אז כנראה שיש סיבה לכך שקודם זה לא התקדם.
לא הבנתי מה השתנה?
ואיך הוא מורח אותך?

• הוסף לסימניות
איך הוא מורח אותך?
פשוט מאוד עולה מטיפול לטיפול בעוצמות מאוד חלשות.

בא נדבר הגיון רגע, מטפל שאין לו הרבה פציינטים למה שלא יאט את התוצאות של הטיפולים בשביל שהמטופל ישאר בכיס שלו.

למה שלא יעשה את זה?

בדיוק כמו שמורי נהיגה משאירים את התלמיד בכיס שלהם..

• הוסף לסימניות
הוא צריך להתחיל לך מרמה כואבת אבל לא ממש. ומשם לעלות כמה שסובלים. בכל אופן אסור להם לשים גבוה מידי זה יכול לעשות כוויות. אבל אם זה לא כואב בכלל( כמו שהיה לי שנתיים וחצי) זה לא יועיל גם.. (בד"כ)

• הוסף לסימניות

בא נדבר הגיון רגע, מטפל שאין לו הרבה פציינטים למה שלא יאט את התוצאות של הטיפולים בשביל שהמטופל ישאר בכיס שלו.

למה שלא יעשה את זה?

בדיוק כמו שמורי נהיגה משאירים את התלמיד בכיס שלהם..
סגרת איתו חבילה?
אם אתה לא מחוייב לו תחפש מקום עם נסיון ולא אחד שמגרד לקוחות.
זה נכון שיש הרבה כאלה שמורחים, אבל כמו שאפשר למצוא מורה נהיגה טוב אפשר למצוא גם מכון נורמלי.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
האמת א"א לסמוך עליהם,
(לא מתכוונת למישהו ספציפי אבל המטפלים הנ"ל בהחלט מנסים את שיטת "מצליח" כמו כל בעל עסק, לא?)
לכן התפקיד של המטופל\ת לשאול, להתעניין ולעקוב אחרי התהליך
ובאופן כללי לבוא מוכן עם ידע מינימלי על כזה טיפול משמעותי ולא לענות "אמן" על כל דבר.
ובכך מרוויח 2 דברים:
-ידע הוא כח. הרבה יותר חכם להבין מה ואיך ולא "להפקיד" את עצמך אצל משהו בלי לדעת כלום.
תורם להרגשה טובה ושליטה.
-וכמובן, כשרואים מישהו רציני שיודע מה הוא רוצה ולמה הוא מצפה פחות קל למרוח אותו
הן מבחינת נותן השירות שקולט שכדאי לו לתת שרות טוב למטופל כזה (בשביל מוניטין ויח"צ ואם לא בשביל לתת שרות טוב)[כדאי לדעת שכל בעל עסק נהנה יותר לשרת מכל הלב לקוח שמתמצא, מבין, ו"לעניין"...ודאי עסקים כאלו]
והן מבחינת המטופל שעוקב אחרי התהליך צמוד.
אז שימו לב ותפקחו עיניים על מה שקורה איתכם....! (מה עם מוגנות?!:)

• הוסף לסימניות
לדעתי מכונים פחות מורחים.
כי בעצם המטפל מקבל משכורת פר שעה אין לו רווח כלכלי לסחוב לקוחות.
אצל פרטיים העניין בהחלט מורכב.

• הוסף לסימניות
בד"כ בלייזר המחיר הוא גלובלי, אז מה האינטרס למרוח?

• הוסף לסימניות
ממה שאני מכירה- אצל נשים זה יותר בחבילות, ו(אחרי החבילה זה מחיר סמלי לטיפול.\ לפחות אצלי.)
נראה לי צריך לדבר על הענין שאומרים ש10 טיפולים יספיק כשאני אוחזת ב20+ ולא בטוחה מאיזה כיוון אולי נגע ליזר...

• הוסף לסימניות
זו שאלה גדולה, האם יש כאן מישהו שלאחר 15 - 20 טיפולים נצרך רק לטיפול תקופתי?

• הוסף לסימניות
ממה שאני מכירה- אצל נשים זה יותר בחבילות, ו(אחרי החבילה זה מחיר סמלי לטיפול.\ לפחות אצלי.)
נראה לי צריך לדבר על הענין שאומרים ש10 טיפולים יספיק כשאני אוחזת ב20+ ולא בטוחה מאיזה כיוון אולי נגע ליזר...
גמני כבר 3 שנים וזה צולע מאוד. צריך לדרוש לעבור מכונה או תדירות גבוהה יותר.פשוט לדרוש תוצאות שיהיו בטווח הגיוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה