שיעורי פוטושופ מומלצים!!!!!

• הוסף לסימניות
יש דברים שמגיעים בלי תכנון...
נתקעתי עם התקנה של עדכון לפוטושופ וממש לא הסתדרתי בסופו של דבר הגעתי ל"שלמה" מנהל הפורום , הוא סידר מה שצריך ע"י השתלטות על המחשב שלי ועל הדרך זכיתי בשיעור פוטושופ ברמה!
ככה על הפוטושופ שלי, על הקבצים שלי קיבלתי הדרכה מפורטת בנושאים שהייתי תקועה!
אז תדעו שיש כתובת לכאלו דברים...
יש לו שליטה מדהימה

נ.ב. מי שחלם על ניצול אז ממש לא- זה היה בתשלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1356278:
יש דברים שמגיעים בלי תכנון...
נתקעתי עם התקנה של עדכון לפוטושופ וממש לא הסתדרתי בסופו של דבר הגעתי ל"שלמה" מנהל הפורום , הוא סידר מה שצריך ע"י השתלטות על המחשב שלי ועל הדרך זכיתי בשיעור פוטושופ ברמה!
ככה על הפוטושופ שלי, על הקבצים שלי קיבלתי הדרכה מפורטת בנושאים שהייתי תקועה!
אז תדעו שיש כתובת לכאלו דברים...
יש לו שליטה מדהימה

נ.ב. מי שחלם על ניצול אז ממש לא- זה היה בתשלום

רמה גבוהה מאד!!!!
והסבר ברור עוד יותר, ברוגע ובנחת

• הוסף לסימניות
אין על שלמה בעולם!

• הוסף לסימניות
ואם אני צריכה עזרה לסדר את הצבעים במצלמה ,שמשום מה יוצאים לי משובשים..
??אני יכולה לפנות אליו? זה לא יהיה ניצול מצידי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1356662:
ואם אני צריכה עזרה לסדר את הצבעים במצלמה ,שמשום מה יוצאים לי משובשים..
??אני יכולה לפנות אליו? זה לא יהיה ניצול מצידי?

על WB שמעת?
עד שתתחיל את הקורס לא יהיה לך מה לעשות בו..

• הוסף לסימניות
מה לעשות, הגלגלים אצלי מסתובבים מהר...............
אני זוכרת מהעבר מה עושים בשיעור משעמם..אז מקסימום..
אבל לא נראה לי שזה יקרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה