עזרה שיעורי תורה מומלצים

• הוסף לסימניות
אני מעונין לשמוע שיעורים מקול הלשון או מקורות אחרים אשמח לקבל המלצות על שמות של רבנים בעניינים דלהלן:
1. הלכות שבת לפי סדר המשנה ברורה.
2. נ"ך.
3. דף היומי (עדיף עם קצת עיון.
4. ספרי מוסר.
5. אשמח לשמוע על נושאים נוספים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על שמות של רבנים
באופן כללי זה מאוד תלוי בך, לאיזה סוג של רב/דיבור/הסברה אתה מתחבר.
יש שיעורים יפים של הרב בועז שלום. בשפה קולחת והסברה בהירה.
הוא מפרש את הפסוקים לפי פירוש המלבי"ם.
משניות.
מועדים וזמנים.

• הוסף לסימניות
אני מעונין לשמוע שיעורים מקול הלשון או מקורות אחרים אשמח לקבל המלצות על שמות של רבנים בעניינים דלהלן:
2. נ"ך.
4. ספרי מוסר.
בנוגע לשיעורי מוסר הרב אייל עמרמי הוא המלצה מצוינת , חודר ללב.

• הוסף לסימניות
"קו ברור"- שיעורים במשנה ברורה לפי הסדר של מבחני "דרשו" בכ5 דקות:
03-613-613-5

• הוסף לסימניות
2. נ"ך.
4. ספרי מוסר.
שיעורים ביוטיוב זה בסדר?
4,5 הרב יחזקאל ניסים הערוץ הרשמי - חיבור אחים

• הוסף לסימניות
לכל אלו המתעניינים:

לא מזמן הזדמן לי לשמוע שיעורים בקול הלשון של "הרב אליה עמיאל", ומאז אני לא מפסיק להקשיב להם...

מדובר בשיעורי הלכה מעשיים המתאימים לבני תורה, ובשיעורים אלו הוא נותן אקטואליה ברמה גבוהה שלא מצויה ובמתק שפתיים. כדאי מאוד לנסות!.

מצ"ב קישור לאתר של קול הלשון: https://www2.kolhalashon.com/#/regularSite/ravs/979797/1/1
ואפשר גם להוריד לנגן בכל העמדות של קול הלשון בבתי הכנסת, ואפשר גם בטלפון 03-6171111 להקיש #* ולומר את שם הרב.
בברכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה