כללי שיעור מאלף בבניית לוגו

• הוסף לסימניות
להלן לוגו של חברה מוכרת בתחומה.

מה אתם רואים בו? מה אתם חושבים עליו? מה הוא משדר לדעתכם?

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 19 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אני רואה בו את האות ל' וגם שולחן וכסא
הייתי אומרת שזה חנות רהיטים ששמה מתחיל ב-ל וזה ממש יפה

• הוסף לסימניות
צדקת

אבל ליתר דיוק - מדובר במפעל לריהוט לבית כנסת וזה עוד יותר מומחש בלוגו מאשר סתם שולחן וכסא - רהיטי לביא

• הוסף לסימניות
צודק עכשיו אני משייכת שזה ממש ממחיש ריהוט ביה"כ לפי הכסא ספסלי הכבד הזה והשולחן הסטנדרי
יפה במיוחד

• הוסף לסימניות
ודרך אגב מה חסר לוגויים טובים????

• הוסף לסימניות
זה לוגו חדש שלהם או שזה כבר סיפור ישן?

• הוסף לסימניות
מזכיר את "ריהוטים" שלך, הא?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;550027:
זה לוגו חדש שלהם או שזה כבר סיפור ישן?

לא נראה לי שזה חדש
סתם שמתי לב אליו רק עכשיו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;550017:
ודרך אגב מה חסר לוגויים טובים????

יש הרבה לוגואים טובים

אבל לוגו שאומר הכל - אין הרבה, וזה אחד מהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;550032:
מזכיר את "ריהוטים" שלך, הא?!

כן, בדיוק לכן שאלתי.
מעניין אותי אם זה עמד בתת המודע שלי כשעלה לי הרעיון ההוא. לי לא זכור שנתקלתי בלוגו הזה אי פעם אבל מי יודע........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה