שיעור ספורט-דחוףף רעיונות לגיוון...(גם משחקים)

• הוסף לסימניות
אנא מכן למי יש רעיון לשיעור ספורט,
עושה בד"כ תרגילים אך רוצה לגוון
רואה שמשחקי ריצה וכ'ו מעניין אותם.
יש עוד רעיונות לגיווןןןןן

• הוסף לסימניות
מקפיצה אותך.
אמנם כאן לא נענית אבל אולי יש לך כמה רעיונות מכל הסוגים להעשיר את הידע?
או למישהי אחרת אם יש כאן...
אשמח מאד!!!
(לכל הגילאים...)

• הוסף לסימניות
זה תלוי בתנאי השטח

• הוסף לסימניות
אולי לעשות שיעור שקשור בהתעמלות קרקע?
גילגולים, עמידות ידיים, גשר וכו'.
זהו שיעור שובר שגרה מאוד מהנה (למרות שצריך להיות בכל מקרה בתכנית הלימוד - אבל לא כולם עושים)
וזה כמובן רק אם יש ציוד מתאים...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם זה כיתות יחסית גבוהות:
אפשר גם ללמד איזשהו משחק כדור (כדורעף / כדורסל / כדורגל?)
ללמד אותו ממש מההתחלה עם כל כללי וחוקי המשחק, ולשחק ממש עם נקודות.
מלמדים את זה ממש לאט(במשך חודש/חודש וחצי) , יש כל מיני משחקי הכנה, ותירגולים, ובסוף כל שיעור עושים משחק - על אמת עם ניקוד...
כמובן שלאט לאט לומדים את הכללים ואז ככל שיודעים יותר טוב את הכללים המשחק בסוף השיעור מהנה יותר.
בהצלחה!
נ.ב. בעיקרון אמורה להיות לך תכנית לימוד שנתית, שבה את מתכננת בתחילת שנה מה ללמד בכל תקופת זמן, וכך לא נתקעים באמצע שנה שגם את וגם הבנות משתעממות משיעור חינוך גופני.

• הוסף לסימניות
מקפיצה אותך.
אמנם כאן לא נענית אבל אולי יש לך כמה רעיונות מכל הסוגים להעשיר את הידע?
או למישהי אחרת אם יש כאן...
אשמח מאד!!!
(לכל הגילאים...)
אתן מורות מוסמכות לחנ"ג?

• הוסף לסימניות
אני כן.
למה, נבהלת?
אני פשוט חדשה ואין לי עדין את הנסיון כ"כ,
וסתם היה חמוד אם היה פה אשכול למורות לחנ"ג
ונעלה פה כל מיני שיעורים, רעיונות, טיפים וכו

• הוסף לסימניות
אני כן.
למה, נבהלת?
אני פשוט חדשה ואין לי עדין את הנסיון כ"כ,
וסתם היה חמוד אם היה פה אשכול למורות לחנ"ג
ונעלה פה כל מיני שיעורים, רעיונות, טיפים וכו
מה הקשר נבהלתי?
מהכרות של כמה בתי ספר חרדיים, ההנהלה מזלזלת בשיעורי חנ"ג ומאפשרת לכל מיני מורים/ות להשתבץ במקצוע. מה שהופך אותו לשיעור משחק חופשי ללא מטרה.
והנושא הזה כואב לי. ההפסד של התלמידים עצום.
לעצם הענין, כמו שאמרו קודמי מוכרח לעבוד עם תוכנית לימודים שנתית.
כמובן לכל שיעור צריך מטרות ברורות.
בחודש האחרון של השנה בדר"כ מתמקדים במשחקי נופש. כמו: כדור עף/ רשת, מטקות, כדור ענק, קלאסים למיניהם, בית שדה, כל מיני משחקי כדור ששיחקנו במהלך השנה. אפשר לשלב בימים החמים יוגה והרפיה.
החודש מתמקדת יותר בקרקע. כמובן לפי הציוד ובהתאם לגיל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איזה כיף לראות שיש בתי ספר שבאמת לוקחים מורה שלמדה חנ"ג ולא איזה סתם מורה שתיתן לילדות כדור ושישחקו שבויים! זה הבדל כל כך גדול ולא תמידיודעים את זה...
אגב, אתן עובדות במשרד החינוך? אם כן, יש לכן תואר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה