שיתוף שיעור שלישי בפחם....

• פותח הנושא ESTI.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בהמשך ל..זה
ממליצה לכולם לללמוד ציור ידני זה כל כך כיף!
מרגיש כמו מדיטציה!
אז היום היה השיעור השלישי והאחרון עם פחם לצערי..
את הציור עשיתי על דף שהודפס על קיר שעליו הוקרנה התמונה
נכון רעיון מגניב? כל הזכויות שמורות למורה אלופה שלי..
והנה התוצאה-
1659975412248.png

אהבתם?
ו..אם יש חובבי הארי פוטר בקהל זיהתם?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ציור חדש מה אומרים?
לטעמי הגונים לא עוברים מספיק טובה במצלמה...
20220815_172451.jpg20220815_172936.jpg

• הוסף לסימניות
אשמח לביקורת למה אתם כל כך רדומים?

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
אולי כדאי שתפתחי נושא חדש, כי בד"כ כבר לא פותחים כל פעם את האשכול כדי לראות את התגובות של כל אחד...

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
אולי כדאי שתפתחי נושא חדש, כי בד"כ כבר לא פותחים כל פעם את האשכול כדי לראות את התגובות של כל אחד...
אני בתהליך של לימוד ציור
וכל שבוע יש ציור חדש להראות
זה לא יחפור פה קצת לאנשים?

• הוסף לסימניות
אני בתהליך של לימוד ציור
וכל שבוע יש ציור חדש להראות
זה לא יחפור פה קצת לאנשים?
לי אישית זה לא חופר, אני אוהבת שיתופים ופעם בשבוע אשכול... לא נראה לי בעיה..

אולי עכשיו תפתחי בכל מקרה ותשאלי לפעמים הבאות...

• הוסף לסימניות
לי אישית זה לא חופר, אני אוהבת שיתופים ופעם בשבוע אשכול... לא נראה לי בעיה..

אולי עכשיו תפתחי בכל מקרה ותשאלי לפעמים הבאות...
פתחתי סקר אשמח שתצביעו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה