כללי שיער זקן

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זקוק לתמונה של שיער זקן, לא משנה הגוונים.
תודה למסייעים

• הוסף לסימניות
התכוונת לזקן??

קבצים מצורפים

• 63763_6655.jpg
    KB 512.9 · צפיות: 19
  • 414437609_b83b0f3420_b.jpg
    KB 220.2 · צפיות: 11
  • 502687053_746d79bfd1_z.jpg
    KB 66.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הראשונה ואוו תודה ענקית, הולך לנסות את זה
אשמח לתמונות נוספות כמו הראשונה

• הוסף לסימניות
טוב אחרי מספר ניסיונות אני זקוק לתמונה אחרת, זקן כמו בתמונה הראשונה שהעלת/ה "ראש בריא" ממש תעזור לי.

• הוסף לסימניות
בבקשה
(הראשון צייגעץ)

קבצים מצורפים

• 371220_6390.jpg
    KB 659.7 · צפיות: 12
  • zei 2.JPG
    KB 52.2 · צפיות: 9
  • זקן.JPG
    KB 175.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה על התמונות :)

• הוסף לסימניות
תוך כדי שביקשתי פה תמונה הלכתי לראות מה אני יכול להוציא בתלת ממד, בנתיים זה מה שיש לי נראה כמה זה כן עוזר.
התמונה עם שקיפות והלבן מאחורה די הורס, מאוחר יותר אני יצרף אותה ואם יהיו עוד תוצאות לאוסף החופשי, עדיין תודה לכל העוזרים והמסייעים.
אפשר להשתמש בתמונה עם מתן קרדיט, התמונה ברישיון CC 3.0

קבצים מצורפים

• smpl 2.jpg
    KB 256.6 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה