שיער מתולתל - עזרה!

• הוסף לסימניות
חסום לי
יש סיכוי לצטט לי משם?
בלת"ק
את ההיא מקהילת המתולתלות את מכירה ?
זאת לא קהילה שמתאימה לחרדיות בכלל
אבל את התכשירים שהיא מוכרת אפשר ואפשר לקנות
שמעתי המלצות ממש טובות, גם של כאלה שכבר התייאשו (וגם ראיתי הוכחות)

האתר שלה:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כותבת מניסיוני כמתולתלת כבדה:
הספריות עושות החלקה לכל סוגי השיער, גם המתולתל ביותר.
אך ההחלקה היא פרוצדורה מייגעת, לשיער מתולתל באורך ממוצע לוקח מינימום 6 שעות, ובדרך כלל הרבה יותר. אחת ההחלקות שעשיתי, ארכה 9 שעות. וזאת אצל ספרית מנוסה וותיקה בעלת שם מהשורה הראשונה.
בזמן ההחלקה- לפעמים שורף, וגם הספריות הגדולות לא מצליחות להינצל מהכוויות שהמחליק עושה בקרקפת.
אדי החומר הרותח בזמן ההחלקה עושים תחושת מחנק לא נעימה.
כמו כן השיער לאחר ההחלקה לא "מתנהג" כמו שיער טבעי, לפעמים צריך לייבש אותו בפן לאחר המקלחת, אחרת הוא מקבל צורה עקומה או "נשבר".
והכי חשוב: לאחר ההחלקה גדלים כמובן שורשים מתולתלים, וזה נראה לא מחמיא... ואז מורכב מאוד לגדל תלתלים מחדש. בדרך כלל צריך לעשות שוב. ומלבד ההוצאה הכספית הכבדה, זה להקדיש שוב כמעט יום שלם ומייגע...
אך אי אפשר להתעלם מהתוצאות:
שיער שעבר החלקה נראה בדרך כלל נראה טבעי ויפה, מבריק, לא מתנפח, ונשאר מסודר גם בשבתות.
אסיים בטיפ קטן: יש לי שיער צמר פלדה. ממש ביסלי. (היום אני נשואה ויש לי פאה חלקההה)
אבל כשההורים מחדירים בילדה ערך עצמי, לאהוב את עצמה כמו שהיא נראית, שדווקא השיער שלה הוא הכי יפה בשבילה, הכי שובב חמוד ועליז-
זה נותן לבת המון כח לחיים.
אבל כשההורים לא מרוצים, ומשדרים מסרים של חוסר אהדה כלפי המראה של הבת- זה פוגע בה קשות. לאורך זמן.
זכרו כי כל ילדה היא יפה.

• הוסף לסימניות
אך ההחלקה היא פרוצדורה מייגעת, לשיער מתולתל באורך ממוצע לוקח מינימום 6 שעות, ובדרך כלל הרבה יותר. אחת ההחלקות שעשיתי, ארכה 9 שעות. וזאת אצל ספרית מנוסה וותיקה בעלת שם מהשורה הראשונה.
בזמן ההחלקה- לפעמים שורף, וגם הספריות הגדולות לא מצליחות להינצל מהכוויות שהמחליק עושה בקרקפת.
כמו כן השיער לאחר ההחלקה לא "מתנהג" כמו שיער טבעי, לפעמים צריך לייבש אותו בפן לאחר המקלחת, אחרת הוא מקבל צורה עקומה או "נשבר".
והכי חשוב: לאחר ההחלקה גדלים כמובן שורשים מתולתלים, וזה נראה לא מחמיא... ואז מורכב מאוד לגדל תלתלים מחדש. בדרך כלל צריך לעשות שוב. ומלבד ההוצאה הכספית הכבדה, זה להקדיש שוב כמעט יום שלם ומייגע...
שיער שעבר החלקה נראה בדרך כלל נראה טבעי ויפה, מבריק, לא מתנפח, ונשאר מסודר גם בשבתות.
אסיים בטיפ קטן: יש לי שיער צמר פלדה. ממש ביסלי. (היום אני נשואה ויש לי פאה חלקההה)
אבל כשההורים מחדירים בילדה ערך עצמי, לאהוב את עצמה כמו שהיא נראית, שדווקא השיער שלה הוא הכי יפה בשבילה, הכי שובב חמוד ועליז-
אבל כשההורים לא מרוצים, ומשדרים מסרים של חוסר אהדה כלפי המראה של הבת- זה פוגע בה קשות. לאורך זמן.
זכרו כי כל ילדה היא יפה.
מהמם כתבת!!

• הוסף לסימניות
יש החלקת קרטין שזה עושה את המראה המתולתל למראה יותר יפה וממש משפר את השיער
והישיער נראה ממש יפה בלי להתאמץ מידי

• הוסף לסימניות
ניסית קרם גלייז?
הוא מעצב תלתלים ממש יפים , אבל פחות נעימים למגע

• הוסף לסימניות
ניסית קרם גלייז?
הוא מעצב תלתלים ממש יפים , אבל פחות נעימים למגע
אני נסתי על הילדות שלי,
יוצא שיער מושלם!!!
יש החלקת קרטין שזה עושה את המראה המתולתל למראה יותר יפה וממש משפר את השיער
והישיער נראה ממש יפה בלי להתאמץ מידי
אחיינית שלי אמרה שהיא עשתה ופשוט הרס לה את השיער,
אמנם זה עולה קצת פחות אבל הורס את השיער,
ואז כשהלכה לעשות החלקה אמרו לה שבנס השיער שלה נשאר בחיים...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
יש לי אחיינית שעשתה,
מתוק לה ממש!!
חחח תשובה מתוקה במיוחד:love:
מזה אומר מתוק? באמת שיפר את השיער?
כי אני קוראת פה שיש כאלה שעשה להם רק יותר גרוע וקצת מלחיץ לשלם 1200 שח בערך ולהיות
עם תוצאה יותר גרועה

• הוסף לסימניות
וזה? יש לזה שם מסויים? מכיהר בנות שעשו את זה?
שיקום או קארטין יש כאלו פחות גרועים (חושבת ללא פורמלין)
500-900 ש''ח שווה כל שקל איכות חיים אחרת ...
(עושה אצל משהי מהממת בירושלים שלכל סוגי השיער ולכל אורך לוקחת 500₪
ומרוצה ממנה הרבה יותר מכאלו שלקחו לי גם 1500₪!)
ומי שאומרת שתלתלים זה יפה, שתנסה להתסדר איתם שבועיים ואז תדבר....
גם אני דחיתי כמה שיותר את ההחלקה כי אהבתי תלתלים ,מאז שעשיתי ראיתי כמה הפסדתי לפני
ההחלקה הזאת -זה לא לגמרי חלק , נשאר גלי ,מחמיא ויפה

זכרו כי כל ילדה היא יפה.
יואוו זה נשמע ממש מפחיד
אצלי ב''ה לא מרגישה לחץ לפני ובמהלך ההחלקה
קיבלתי פעם אחת כוויה קטנה שעברה אחרי יום
נכון לוקח זמן אבל תחשבני את הזמן של להתארגן לפני יציאה חושבת ש6 שעות לחצי שנה-זה זניח להשוואה

יש החלקות היום שלא צריך אח''כ פן ואפילו לא שמפו מיוחד ....
בקטע של השורשים ,נכון אבל שוב -אם עושים החלקה טבעית זה כ''כ טבעי
שהשורשים לא נוראים ואפשר להמשיך עם זה כמה חודשים טובים

לגבי ההורים -אני חולקת עליך זוכרת כשעשיתי את ההחלקה ההורים שלי ממש לא רצו
אבל כמו שכתבתי למעלה הזמן והקושי שבכל יציאה בכל אופן עושה משהו ...

• הוסף לסימניות
משתמשים בקרם הירוק(לא זוכרת את השם של החברה)
ובסיליקון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה