שיער שלא גדל

• הוסף לסימניות
הבו עצות מועילות!

יש לי ילדה בת 3 וחצי עם שיער של בת שנה....:rolleyes:
השיער צומח לה בקצב איטי במיוחד ומקדימה ממש לא זז.
היא הולכת השנה לגן עירוני וכל הזמן מבקשת קוקו שמתנדנד...:)

אם יש למישהי עצות מועילות מנסיון אשמח לשמוע.
(אני בדר"כ לא מאמינה בכל מיני... אז בבקשה רק משהו מועיל)

• הוסף לסימניות
אחחחח אם היית מאמינה בכל מיני...הייתי אותר לך תמרחי לה חינה פעם ביום ותכיני משחה מאבוקדו ביצה ושמן קיק ותעסי לילדה את הראש בערב לפני השינה, ותראי נפלאות...:)

מכיון שאת רוצה משהו רציונלי, אני אגיד לך את הדבר שהכי לא אוהבים שאני אומר כאן:
לכי לרופא עור! לא דחוף ולא בהול פעם שאת בקופה למשהו אחר...כנסי עם הילדה, תני לו לראות אותה, זה לא כואב בכלל....בד"כ הם ממליצים על בדיקות דם כלליות שוב לא דחוף, כאשר היא תעשה בדיקות למשהו אחר תעשה גם לזה (מנסיון)
וכמובן שאין צורך להזכיר לאמא יהודיה.....להקפיד על תזונה נכונה ובריאה.

• הוסף לסימניות
פעם פורסם בפטנט רשום לשים בבקבוק תרסיס מי הדסים ולהתיז מידי יום.
לא זוכרת בדיוק איך עושים. מבשלים את ההדסים.
מכירה מישהוא שהיה לו פאה אחת קצרה ואחת ארוכה. השתמש בעצה החל מחודש וחצי לפני הבר מצוה. זה דווקא עזר. אבל שינה טיפה את הצבע של השיער- הוא היה כהה ונהיה חום טיפה יותר בהיר.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שאת לא אוהבת כל מיני תרופות סבתא משונות, אבל הרפואה המשלימה כבר מזמן הוכיחה את עצמה כיעילה בדיוק לסוג דברים כזה (ב"ה זה לא חולי כלל, אבל זה עניין גופני) אני הייתי מבררת במכללת שלם ובמכללת מעיינות מה הם ממליצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1067886:
פעם פורסם בפטנט רשום לשים בבקבוק תרסיס מי הדסים ולהתיז מידי יום.
לא זוכרת בדיוק איך עושים. מבשלים את ההדסים.
מכירה מישהוא שהיה לו פאה אחת קצרה ואחת ארוכה. השתמש בעצה החל מחודש וחצי לפני הבר מצוה. זה דווקא עזר. אבל שינה טיפה את הצבע של השיער- הוא היה כהה ונהיה חום טיפה יותר בהיר.

:) אולי זה באמת עובד :)

• הוסף לסימניות
אני אכתוב כאן משהו שעוד לא כתבו-
תגזרי לה את השיער!
כן, תגזרי קצוות קצת כל כמה זמן.
זה נשמע מפחיד למי שיש בקושי שיער, אבל מנסיון ולא אחד, זה עוזר לשיער לצמוח.
וגם ממלא שיער דליל.
תוך כמה חודשים כבר תראי תוצאות באופן ניכר.

• הוסף לסימניות
צרות של עשירים-
מצטרפת לשאלה : ניסיתי לגזור לביתי (בת 3 עוד מעט ושער דבוק לראש) ולא עזר
אני רוצה לנסות את ההדסים אבל איפה קונים הדסים עכשיו?
דבר נוסף מישהו פה אמר לעשות בדיקות דם- לדעתי זה לא קשור! אין כאן שום דבר בעייתי זה סוג של ילדים.
אצלי כל הילדים-בנים (חוץ מאחד) לא היה מה לגזור להם בגיל 3 !!! ולא קרה להם שום דבר. אח"כ זה גודל מאד מהר....
אצל בנות זה יותר מעצבן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1067906:
אני אכתוב כאן משהו שעוד לא כתבו-
תגזרי לה את השיער!
כן, תגזרי קצוות קצת כל כמה זמן.
זה נשמע מפחיד למי שיש בקושי שיער, אבל מנסיון ולא אחד, זה עוזר לשיער לצמוח.
וגם ממלא שיער דליל.
תוך כמה חודשים כבר תראי תוצאות באופן ניכר.

לפני שנה וחצי אח שלה הגדול עשה לה "תספורת" ונהייה לה ממש כמה חורים בקרחת
ופשוט לקחתי מכונת תספורת וסיפרתי לה את כל החלק הקידמי של הראש
וממש שמחתי הייתי בטוחה שהנה זה מתחיל לצמוח ציק צק
אבל שום כלום.. דווקא מאחורה קצת התמלא והתארך. אמנם מקדימה קצת התמלא אבל אורך - כלום אפילו לא פוני... :(
באמת צרות של עשירים, אבל מה תגידו לילדה בת 3 וחצי שמאז שאחיה התינוק
נולד היא שומעת שיש לו שיער יותר ארוך ממנה.

• הוסף לסימניות
במוסאיוף בי-ם מחלקים כל שבת הדסים לבשמים, מבשלים עם מים ואת המים משפריצים על השיער

• הוסף לסימניות
מה תגידו שברחוב עוצרת אותי אישה (שאיני מכירה) ואומרת לי:
סלחי לי גברת אתם עושים "חלקה" גם לבנות ? (והיא ממשיכה לפני שאני עונה:) מסכנה היא כ"כ יפה למה ככה לעשות?:(
(אגב התאום שלה מלא תלתלים זהובים..)

• הוסף לסימניות
יש לי עיצה מצחיקה, אני לא יודעת אם זה מוכח, אבל אני עשיתי את זה לבת שלי וראיתי שמאז שהתחלתי זה עבד.
תעשי לה קוקו, עם מה שיש או יותר נכון עם מה שאין, זה מותח את השיער ומכריח אותו לגדול.

• הוסף לסימניות
רק שמעתי ממשהי שנזל מעט מי הדסים על המצח... וגדל שם שער.
[לא בדקתי, אין לי הוכחות...]

בענין מתיחת השיער ע"י קוקו - זה מועיל מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1068261:

שטויות...
אני השתמשתי תקופה ארוכה לבן שלי עם מי הדסים - ללא הועיל - גם מי שהועיל לו - אינו מצמיח שערות אלא רק מחזק ומעבה היכן שישנן.

בעניין מתיחת השערות - סיפורי סבתא... אשליית ראיה (פשוט מתוח במקום רפוי נראה ארוך יותר) בכל מקרה לשיער דליל אינו מעבה או מוסיף.
ולמי שיש שיער עדין וחלש יכול גם לתלוש שערות וליצור קרחות.

לא נעים בת עם שיער דליל, אבל זה מום עובר ולפעמים הוא בן לוויה עד כיסוי הראש.
אם נורא לחוצים אפשר ללכת לרופא ולאחר שנשללה בעיה של מחסור בויטמינים ומינרלים - יש תוספי מזון שעוזרים לחיזוק השיער.
לא כל דבר מומלץ...

מקסימום קני לה קשט/ סרט/ סיכה גדולה, שתסתיר ותטשטש במידת האפשר את העדר השיער ותיתן מראה ילדתי.

• הוסף לסימניות
אמרתי שאת מי ההדסים לא ניסיתי. [אני מחכה לסוכות]

לענין מתיחת השיער - זה נסיוני:
גם לביתי לא צמח שיער עד גיל 4. ואז התחלנו לעשות קוקו, ומאז אני הרגשתי שהשיער מתחיל לגדול.
היום יש לך שיער ארוך... אבל מאד דליל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1068287:
אמרתי שאת מי ההדסים לא ניסיתי. [אני מחכה לסוכות]

לא חייבים לחכות עד סוכות,
הדסים הם שיח ירוק עד שנמצא בהרבה מאד גינות וחצרות בתים.
לא שמעתי שהסגולה מתקיימת רק בהדסים "משולשים"...

אני למשל נתקלתי בו בב"ב, בחצר של אבני נזר 18,
אין צורך בכמות גדולה.

(נראה לי שגם בגן הורדים בי-ם יש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1068261:

אם מי הדסים מצמיח שער ו - 'מעט מי הדסים על המצח מצמיח שם שער'....דע לך שמיליוני קרחים בעולם ממתינים למוצר הזה בקוצר רוח...

יש לך את האקזיט של העשור...הסכום שוויז קיבלו על המכירה יהיה גרושים...

• הוסף לסימניות
קוקו רק מורט שערות
תספורת - אצלי עבד נחמד, לא עשה פלאות אבל לפחות עשה מראה מלא ואחיד יותר
(רצוי תספורת מסודרת כמו פיטריה או משהו כזה ולא סתם משהו מאולץ)

• הוסף לסימניות
גם אנחנו כעת בשלב של מתיחת השערות ואת העצה הזו שמעתי מספרית מומחית שכבר צברה נסיון על הרבה ילדות.
לבת שלי - עד גיל כמעט חמש היה שיער של תינוקת בת שנתיים. ניסינו לספר - עזר מעט מאד ואז שמענו את העצה הנ"ל. התחלנו לעשות "קוקו" עם גומיות סיליקון קטנטנות בתחילה בקושי הצלחתי לאסוף את השערות ומאז כל יום אנחנו עושים חמש קוקואים (שנים, שנים, ואחד מאחור) היום כחמישה חודשים אחרי השיער נאסף בקלות (כלומר התארך) הוא כבר משתפל אחרי הכתף ב"ה אם כי עדין די דליל. (אולי בהמשך אעלה תמונות של תחילת התהליך וכיום)
אגב, המלצתה של הספרית הנ"ל היתה להקפיד על שיער מתוח בכל שעות היום והלילה, אך מכיון שראיתי שילדתי סובלת מזה מאד בלילה החלטתי שמספיקה ההשתדלות שלנו במשך היום והקב"ה יעשה את השאר...

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
אגב, המלצתה של הספרית הנ"ל היתה להקפיד על שיער מתוח בכל שעות היום והלילה, אך מכיון שראיתי שילדתי סובלת מזה מאד בלילה החלטתי שמספיקה ההשתדלות שלנו במשך היום והקב"ה יעשה את השאר...

בהצלחה
חני[/QUOTE]

אני יודעת ששיער מתוח הוא אחד הגורמים הישירים לנשירה.
תבדקו טוב טוב לפני שאתם מתחילים במתיחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה