נכתב ע"י טלי ליפשיץ;1068362:אני יודעת ששיער מתוח הוא אחד הגורמים הישירים לנשירה.
תבדקו טוב טוב לפני שאתם מתחילים במתיחות
נכתב ע"י גלבוע;1068329:תבדקו צליאק.
נכתב ע"י רותי ה;1068548:למה? מה הקשר?
אם צליאק לא אמור להיות תסמינים הרבה יותר קריטיים מחוסר שיער?
נכתב ע"י גלבוע;1068764:לפעמים זה הסמן הראשון שעוזר לגלות.
והקשר הוא תת תזונה. ילדים שיש להם צליאק סובלים הרבה פעמים מתת תזונה למרות שהם אוכלים מספיק מזון בריא - הוא לא נספג בגוף.
אין כמובן שום קשר בן צמיחת שער לברזל...נכתב ע"י שריל'ה;1068:תחזקי אצלה את הברזל!
מחסור באבץ אצל גברים גורם להתקרחות לא בטוח שאצל ילדים, אבץ הוא מינרל חשוב אבל במינון גבוה גם רעיל (במבוגרים)נכתב ע"י Marisa;1068800:הרבה פעמים זה נובע ממחסור באבץ.
הגעת למסקנה הנכונה...יכולת להגיע למסקנה הזאת כבר בהודעה #2 שלינכתב ע"י רותי ה;1068811:הצלחת להלחיץ אותי!
אחרי הכל היא נולדה עם קרחת בצלחת והשיער גדל במשך הזמן רק בקצב איטי מאד.
טוב, בדיקות אף פעם לא מזיקות. אני ייקח אותה לרופא בע"ה.
נכתב ע"י sunshine;1068373:אני מכירה אישית מישהי שלבת שלה היה שיער ממש דליל כמו של תינוק, והיא ניסתה לספר, וזה לא ממש השתפר, ואמרו לה שרק גילוח (!) יעזור, והיא עשתה לה קרחת (!) בכאב לב ובדמעות, ושלחה אותה לגן עם כובע (וכמובן הודיעה לגננת, שלא יחשבו שח"ו...), ותוך זמן קצר צמח לה שיער מלא מאוד, יותר מלא מהמצוי לילדות בגילה.
נכתב ע"י תמי1;1068984:בחיים!!!!!!!! לא הייתי עושה את זה לבת שלי!!! אז הקוקו שלה יצמח בגיל 5, לכן מה? נשמע לי נוראי!! (נכון, מעולם לא התנסיתי בחוסר שיער אצל הילדים אלא תמיד הפוך, כולם היו עם כינים כבר בגיל 5 חד', אבל עדיין זה נשמע לי מזעזע.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים