מידע שימושי שיער של ילדה בת 3.5 שלא מתארך

• הוסף לסימניות
אולי למישהו יש פיתרון ? מה יכולים לעשות כדי להאריך שיער של ילדה בת 3 וחצי ?
היא עולה שנה הבאה לגן עירוני וגם כך היא נראית קטנה מאד(שוקלת 12 ק"ג)
ובקושי צומח לה השיער זה מציק מאד
היא חכמה ומפטפטת בלי סוף אבל חושבים שהיא בת שנתיים וחצי
יש למישהו ניסיון עם העיניין?

קבצים מצורפים

• IMG_3614.JPG
    1.7 MB · צפיות: 229
  • הוסף לסימניות
גם לבת שלי השיער לא התארך.
אמרו לנו שכדאי לגזור טיפה ואז זה יצמח יותר מהר.
וכך היה.

• הוסף לסימניות
לגזור טיפונת עוזר
וגם לעשות הרבה קוקיות על כל קצוות שיער הכי קטנות כמה שזה נשמע מצחיק זה עובד
בכל אופן ניסנו והצליח

• הוסף לסימניות
אם זה מעודד
לגדולה שלי בקושי היו שערות בגיל הזה
(היא היתה שואלת למה לחברות יש קוקו ולי אין)
ובסוף גן גיל 3 כבר היה קוקו.
והיום(בת 16)שיער יפה, ארוך וסמיך.

• הוסף לסימניות
לגזור כמה שאפשר וכמה שיותר פעמים, זה מעודד את גדילת השיער ומעבה אותו

• הוסף לסימניות
לא צריך לגזור אלא להתאזר בסבלנות.
זו תופעה ידועה.
לבכורה שלי גם היתה צמיחה איטית, וכל הזמן ניסינו לשים קוקיות על כל הקודקודים..
מכיון שהכרתי את זה מילדה אחרת, הבטחתי לבת שלי שעד כיתה א' השיער שלה יתארך בע"ה.

בסוף גן חובה השיער התחיל לצמוח בקצב רגיל, והיא נכנסה לכיתה א' עם קוקו די ארוך (לא כמו של חברה שלה:), אבל עם קוקו רציני).
עכשיו היא מסיימת כיתה א', והשער מגיע לה כמעט עד המותן. אני מסתכלת בתמונות שלה מלפני שנה ורבע ולא מאמינה!

היא נראתה בדיוק כמו הבת שלך.

תבטיחי לעצמך ולבתך שבע"ה בכיתה א' יהיה לה קוקו נכבד עם קוקיה בצבע תכלת, ועד אז קצת סבלנות. אין כל דרך אחרת להאריך. (כולל כל הסגולות של מי הדסים וגזירת קצוות).

• הוסף לסימניות
אכן לעשות קוקיות מכל כמה שערות עוזר פלאים (אפשר אחרי מקלחת חוץ מהאזור שהיא ישנה עליו)

• הוסף לסימניות
הבת שלי כבר 4 וחצי והשיער כמו לבתך!
ניסינו לגזור,מי הדסים, וכו ולא עזר.
מה שכן בשבתות ובמסיבות שכנתי קנתה לה גומיית שיער בצבע שמאד דומה לצבע שלה וזה נותן לה הרגשה טובה
או כמו שביתי אומרת"
: זה לא משנה כמה שיער יש לי זה לא חשוב נכון אמא? "

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1691916:
הבת שלי כבר 4 וחצי והשיער כמו לבתך!
ניסינו לגזור,מי הדסים, וכו ולא עזר.
מה שכן בשבתות ובמסיבות שכנתי קנתה לה גומיית שיער בצבע שמאד דומה לצבע שלה וזה נותן לה הרגשה טובה
או כמו שביתי אומרת"
: זה לא משנה כמה שיער יש לי זה לא חשוב נכון אמא? "

תסכימי לשתף אותנו עוד שנה?
מעניין אותי אם המחקר שלי נכון.
גיליתי כבר הרבה ילדות שמגיל 5 וחצי השיער ממש התארך!

היה כאן בעבר לפני כשנה אשכול נוסף בנושא. אם יש מישהי שהילדה הגיעה לגיל 5 וחצי-6 ויכולה לשתף, אשמח.

• הוסף לסימניות
גם כשאני מתחילה לעשות קוקו לבנות שלי השיער מתחיל לצמוח, אני עושה שתי קוקיות בהתחלה למעלה, כמו שני דקלים, ואח"כ כבר אפשר לצרף את כל השיער לקוקיות.
זה בהחלט יכול להציק לילדה, יש לי בת שהייתה בגיל שלה והייתה בטוחה שהיא קטנה בגלל שהשיער שלה קצר.

• הוסף לסימניות
אחיינית שלי בכיתה ב' ויש לה שיער כמו בתמונה של פותחת האשכול.

זה משפחתי שם, וכל מה שהם ניסו לא עזר, לגזור קצוות, לעשות קוקיות, מי הדסים, חפיפה עם מרכך
וכו, וכו', וכו'.

פשוט לחכות :(

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם הפתרונות הנ"ל מתאימים גם לילדה בת שלוש שאורך השיער שלה סביר (יש לה קוקו..) אך הוא דליל מ-א-ד! (מאין חללים ריקים ללא שיער). תודה!

• הוסף לסימניות
רק לגזור.
עוזר גם לצמיחה האיטית וגם לסמיכות.

מניסיון עם ילדה בת ארבע.

• הוסף לסימניות
אני דוקא שמעתי על קרובת משפחה שלבת שלה היה מחסור בברזל ומרגע שהתחילה לקחת ברזל השיער התחיל לצמוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדזי;1691825:
אולי למישהו יש פיתרון ? מה יכולים לעשות כדי להאריך שיער של ילדה בת 3 וחצי ?
היא עולה שנה הבאה לגן עירוני וגם כך היא נראית קטנה מאד(שוקלת 12 ק"ג)
ובקושי צומח לה השיער זה מציק מאד
היא חכמה ומפטפטת בלי סוף אבל חושבים שהיא בת שנתיים וחצי
יש למישהו ניסיון עם העיניין?

נתפסתי לשורה שהדגשתי מדבריך, וזה נראה לי חלק מהענין. מנסיון אישי שלי יש לי בת רזה ממש בת 4 ששוקלת 11.2 ק"ג, והשיער שלה דליל כמו מהציטוט של "נחמדת".
עד גיל שנה וחצי, כמעט שלא גדל לה, וכשהיא התחילה לאכול טוב יותר, ההשפעה על השיער היתה טובה, והשיער המשיך להתארך (אם כי נותר דק ודליל)
כך שיש קשר בין תזונה לשיער. דווקא בתמונה היא נראית טוב מאד ולא רזה או צפלונת כמו שתארת אותה, אבל בהחלט חשוב לדעת שיש קשר

נכתב ע"י נחמדת;1691980:
אשמח לדעת האם הפתרונות הנ"ל מתאימים גם לילדה בת שלוש שאורך השיער שלה סביר (יש לה קוקו..) אך הוא דליל מ-א-ד! (מאין חללים ריקים ללא שיער). תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1692033:
נתפסתי לשורה שהדגשתי מדבריך, וזה נראה לי חלק מהענין. מנסיון אישי שלי יש לי בת רזה ממש בת 4 ששוקלת 11.2 ק"ג, והשיער שלה דליל כמו מהציטוט של "נחמדת".
עד גיל שנה וחצי, כמעט שלא גדל לה, וכשהיא התחילה לאכול טוב יותר, ההשפעה על השיער היתה טובה, והשיער המשיך להתארך (אם כי נותר דק ודליל)
כך שיש קשר בין תזונה לשיער. דווקא בתמונה היא נראית טוב מאד ולא רזה או צפלונת כמו שתארת אותה, אבל בהחלט חשוב לדעת שיש קשר

הילדים שלי גם כך
גם מבחינת השיער, וגם עם מראה חיצוני "משקר" - נראים ממש עגלגלים למרות שהמשקל נמוך מאאאאד (לדוג': בגיל 4.5 - 13 ק"ג, בגיל שנתיים - 10 ק"ג)
אז נכון שהם לא אכלנים, ונכון שזה תורשתי וגם בעלי היה כך, אבל אנא- הבו עצות מלבד תספורות - הבן שלי מסתפר במכונה ובכ"ז לא חל שינוי משמעותי

האם ניסיתם למרוח שמן שומשום?
שימו לב שבספר טעמי המנהגים נכתב כי מי הדסים תורם לחיזוק שורשי השיער, ואילו להארכת השיער מועיל דווקא שמן שומשום
אני בדרך להתחיל עם הסגולה הזו, ואשמח להחכים!

• הוסף לסימניות
תודה על העידודים והתגובות המחכימות
ננסה ונשתף;););)

• הוסף לסימניות
באיזה שמפו את חופפת לה?
מישהי נתנה לי את העצה הבאה וראיתי ישועות: לא לחפוף עם שמפו של תינוקים (אל דמע), אלא בשמפו רגיל של מבוגרים. ולעשות את זה כבר מגיל חודש, אפילו.
מחזק את השורשים ומאיץ את הגדילה.
מניסיון אצל שלושת הקטנים שלי - יש קוקו!

• הוסף לסימניות
ואני אוסיף עוד משהו קטן - הבת שלך יפהפיה בלע"ה

כשאני מתלוננת על השיער - סבתא של בעלי אומרת: המשקל, השיער, הגובה - בסוף כולם גדלים - אבל השכל והיופי הם לתמיד! (ברור שלא רק זה העיקר, אבל אם כבר מדברים בגשמיות...;))

• הוסף לסימניות
לסרק את הקרקפת עם מסרק בעדינות, מעורר את השורשים ה'רדומים' להצמיח שיער

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה