בשרי שיפודי מעורב ירושלמי

• הוסף לסימניות
אני תמיד מכינה מעורב ירושלמי במחבת, קודם מטגנת את חזה העוף
ואח"כ מוסיפה את הכבד לדקה. מוסיפה סילאן, יין, מלח פלפל.
אם אני שמה בשיפודים גם חזה וגם כבד
איך לתבל?
ואיך לאפות? במיני קיטצ'ן או טוסטר פסים זה טוב או שהכבד יכול להתייבש?
תודה.

• הוסף לסימניות
אני תמיד מכינה מעורב ירושלמי במחבת, קודם מטגנת את חזה העוף
ואח"כ מוסיפה את הכבד לדקה. מוסיפה סילאן, יין, מלח פלפל.
אם אני שמה בשיפודים גם חזה וגם כבד
איך לתבל?
ואיך לאפות? במיני קיטצ'ן או טוסטר פסים זה טוב או שהכבד יכול להתייבש?
תודה.
אותו תיבול את הכל
הייתי עושה במיני קיטשן הטוסטר עלול לייבש

• הוסף לסימניות
חוזרת לעדכן, מצאתי מתכון ברשת:

• 500 גרם כבד עוף טרי ונקי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף סויה
  • 1 כף דבש
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 2 שיני שום כתושות
  • קמצוץ מלח
  • קמצוץ פלפל שחור טחון טרי
אני הכנתי חלק שיפודים של כבד ועוף לסירוגין, חלק רק של חזה וחלק רק של כבד
הנחתי במיני קיטצ'ן כמה דקות על כל צד
יצא טעים מאד! מומלץ בחום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה