דרוש מידע שיפוץ ושדרוג פאה-אנא המלצתכן

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לפאנית לשיפוץ פאה במחיר סביר
אשמח לשמוע (מעדיפה בב"ב)

• הוסף לסימניות
הפאנית שלי שלחה אותי לאחת בשם מירי דיקמן להוספת שיער והחלפת סקין
יצא יפה מאד.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
אני מחפשת המלצה למישהי רק לצביעה וגזירה. האם אלו שמשפצות עושות גם את זה או שזה 'קטן עליהן'?

• הוסף לסימניות
שווה לשפץ פאה? להחליף סקין?
או שעדיף לשמור את הכסף לפאה חדשה?

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי במצב העכשוי של הפאה שלך כמה שנים יש לך אותה ?
הרשת בסדר?
השיער עדיין חי ויפה?
ונניח לשמור לפאה מה הרף של המחיר שאת רוצה ?
אם את מהנשים שמסתפקות בפאה ב6-7 אל"ש סביר להניח שכדאי לך לחסוך לחדשה אבל אם את מתכוונת להשקיע בפאה10אל"ש ויותר את יכולה בכמעט חצי מהמחיר להפוך את הפאה העכשווית שלך לכמעט חדשה (להחליף רשת וסקין ולהוסיף מעט שיער חדש)

• הוסף לסימניות
ממליצה על רחלי דרהין.
עשיתי ויצאתי מרוצה מאד מאד

• הוסף לסימניות
עדינה מיצמכר - אלעד - 055-6618-503
פאנית אלופה !! ממליצה בחום, מעבר למקצועיות וידי זהב, השרות ללקוחה הוא מעל ומעבר !!

• הוסף לסימניות
אתי שטיינמץ

• הוסף לסימניות
מירי קאהן, בקרית הרצוג, עובדת עם כל הלב והנשמה. ובמחירים שפויים052-3467000

• הוסף לסימניות
רותי אבו - 0535554076, פרדס כץ.
מדהימה!! הפכה לי פאה ישנה שכמעט לא השתמשתי בה לפייבוריטית שלי שאני חורשת עליה...
גמישה בזמנים ומחירים נוחים ממש!

• הוסף לסימניות
שיינדי לנדסמן 0559248184
ממליצה בחום!!!!

• תודה
Reactions: כ.
  • הוסף לסימניות
רותי אבו - 0535554076, פרדס כץ.
מדהימה!! הפכה לי פאה ישנה שכמעט לא השתמשתי בה לפייבוריטית שלי שאני חורשת עליה...
גמישה בזמנים ומחירים נוחים ממש!

ממליצה גם
היא מאד הוגנת וישרה, ולא תוקעת תיקונים והצעות שלא לצורך. יכולה בהחלט להציע לחסוך את דמי התיקון לצורך פאה חדשה.

• הוסף לסימניות
האם שיפוץ פאה בסביבות 6000 יקר ???
7 טרסים +סקיו+פתיחה טבעית .
אני ממש בהתלבטות רצינית אם בכלל שווה לי להשקיע ...
בעבר הייתי רגילה למחירים של שיפוץ גג ב 3000.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לכל השואלות
שווה להשקיע בשיפוץ פאה קרוב ל5000?
הומלץ לי על ברכי שוורצמן מאלעד משהי מכירה?

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהרבה פרמטרים
מה מצב הפאה ?כמה זמן השיפוץ יחזיק אותה פרשית?
כמה תשקיעי בפאה חדשה?
פאה ארוכה בלונד עולה יקר מאוד מאוד
פאה קצרה כהה יחסית עולה עדיין בסדר
בקיצור צריך עוד פרטים

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על ריקי כהן בבני ברק
אני שדרגתי אצלה -החלפתי סקין.
שרות ויחס מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה