עזרה שיפוץ חדרי אמבטיה

• הוסף לסימניות
אני משפצת עכשיו את חדר האמבטיה שלי,
אשמח אם מישהו ששיפץ לאחרונה יוכל לעלות תמונות כדי לקבל רעיונות...
או המלצות מה כדאי/ לא כדאי לעשות...
תודה!

• הוסף לסימניות
העליתי לך כמה תמונות להשראת צבעים
פרקטי לעשות רצפה כהה, שלא יראו טיפות ושערות, לכי על קו נקי וצבעים נעימים.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 36[1].jpg
    36[1].jpg
    KB 725.8 · צפיות: 652
  • a18aedb0e5c1f5e13fff7e360df70b6e[1] (2).jpg
    a18aedb0e5c1f5e13fff7e360df70b6e[1] (2).jpg
    KB 50.5 · צפיות: 734
  • bda699_507938faa0b1cfacc96a25060db3e443[1].jpg
    bda699_507938faa0b1cfacc96a25060db3e443[1].jpg
    KB 130.2 · צפיות: 644
  • r_not_kitchen_bath_14[1].jpg
    r_not_kitchen_bath_14[1].jpg
    KB 177.1 · צפיות: 642
  • הוסף לסימניות
תופסת טרמפ..
האם קיימת אמבטיה בעיצוב מרובע, לא צר וארוך? והאם קיימת אמבטיה - מרובעת או רגילה שהשוליים שלה נמוכים מהרגיל, שלא צריך להרים גבוה את הרגל בשביל להכנס?

• הוסף לסימניות
תופסת טרמפ..
האם קיימת אמבטיה בעיצוב מרובע, לא צר וארוך? והאם קיימת אמבטיה - מרובעת או רגילה שהשוליים שלה נמוכים מהרגיל, שלא צריך להרים גבוה את הרגל בשביל להכנס?
יש אמבטית ישיבה ויש גם אמבטיה פינתית... יתכן שיש גם מרובעת. קחי בחשבון שמחירה יהיה הרבה יותר יקר מהסטנדרטיות.
לגבי גובה האמבטיה, אפשר להתקין את האמבטיה נמוך יותר מקו הריצפה
אצלי האמבטיה בגובה של 35-40 מהריצפה (העומק הפנימי כ50 ס"מ)
יתרון: כניסה קלה
חיסרון: צריך להתכופף יותר כשרוחצים את הילדים. (אישית, לא מפריע לי גם ברחיצת תינוק בן חודש)

• הוסף לסימניות
יש אמבטית ישיבה ויש גם אמבטיה פינתית... יתכן שיש גם מרובעת. קחי בחשבון שמחירה יהיה הרבה יותר יקר מהסטנדרטיות.
לגבי גובה האמבטיה, אפשר להתקין את האמבטיה נמוך יותר מקו הריצפה
אצלי האמבטיה בגובה של 35-40 מהריצפה (העומק הפנימי כ50 ס"מ)
יתרון: כניסה קלה
חיסרון: צריך להתכופף יותר כשרוחצים את הילדים. (אישית, לא מפריע לי גם ברחיצת תינוק בן חודש)
מה הכוונה אמבטית ישיבה? ואיפה אפשר להשיג את כל הדגמים האלו? בחנות סטנדרטית היה להם רק מוארכות, בכל מיני אורכים.
איך אפשר להתקין נמוך מהרצפה? מה עם צינור יציאת המים?
תינוק בן חודש אני רוחצת באמבטית תינוקות. כשאני רוחצת ילדים אני יושבת על שרפרף גם באמבטיה בגובה סטנדרט.

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי:
1. ריצוף כהה לאו דווקא משמעותו שלא רואים מים, לי יש רצפה כהה אבל רואים עליה כל טיפת מים! כדאי לבדוק כל ריצוף לגופו

2. גובה קרמיקות על הקירות - שיהיה מספיק גבוה. אנחנו בתחילה לקחנו את הסטנדרט של הקבלן - 1.80 כמדומני, וכשבאנו לתלות ארונות קיר התברר שגובה התליה יוצא על הקיר, אז היינו צריכים להוסיף שורה. כדאי לעשות את זה מראש...

3. אם עושים ארון אמבטיה עם כיור - מאד מאד נוח שיש מספיק מקום בצד כדי להושיב ילד

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה תופס חלודה, עקב לחות בתדירות גבוהה...
תלוי איזה חברה. אם קונים איכותי זה נשאר מצוין גם עם הלחות וגם עם החומרי נקיון. מנסיון.

• הוסף לסימניות
תלוי איזה חברה. אם קונים איכותי זה נשאר מצוין גם עם הלחות וגם עם החומרי נקיון. מנסיון.
החנות הבטיחה שזה איכותי
חנות שכבר קיימת שנים

ותכלס לא נראה ממש טוב והדירה עוד לא גרו בה

• הוסף לסימניות
החנות הבטיחה שזה איכותי
חנות שכבר קיימת שנים

ותכלס לא נראה ממש טוב והדירה עוד לא גרו בה
או שזה לא באמת הסוג האיכותי
או שבסיום הבניה שמו חומצה לנקות... והרסו את זה על הדרך.

• הוסף לסימניות
2. גובה קרמיקות על הקירות - שיהיה מספיק גבוה. אנחנו בתחילה לקחנו את הסטנדרט של הקבלן - 1.80 כמדומני, וכשבאנו לתלות ארונות קיר התברר שגובה התליה יוצא על הקיר, אז היינו צריכים להוסיף שורה. כדאי לעשות את זה מראש...

בהצלחה!
לא יותר קל לתלות ארון ישר על הקיר במקום לקדוח בקרמיקה?
בכל אופן, לבית של גבוהים (1.70+) חשוב להגביה את הקרמיקה, בעיקר באזור המקלחת אחרת המים משפריצים על הקיר והורסים אותו.

• הוסף לסימניות
כמובן תלוי בעומק המילוי שיש תחת הריצפה. במקביל מנמיכים גם את גובה צינור המים (הניקוז)
צריך לחפור ברצפה בשביל הצינור? זה לא מורכב מידי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת