יועצת נישואין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש קבלנים יהודים שכל הפועלים יהודים
לשיפוץ מקיף לדירה
מעלות
חסרונות
??
לשיפוץ מקיף לדירה
מעלות
חסרונות
??
כל מיני שיפוצים- מצביעת דירה ועד שיפוץ מלא, כולל יציקות ושינוי קירות ואינסטלציהמה שיפצתם? דברים קטנים בבית או בניה ממש?
באיזה אזור בארץ ומה הפרטים של הקבלן?
יש ודאי. לצערנו מבחינת טיב העבודה לא תמיד זה מעלה.. אך יש מוצלחים ביותר.יש קבלנים יהודים שכל הפועלים יהודים
לשיפוץ מקיף לדירה
מעלות
חסרונות
??
אזור מרכזכל מיני שיפוצים- מצביעת דירה ועד שיפוץ מלא, כולל יציקות ושינוי קירות ואינסטלציה
אין לנו נסיון עם בניית שלד או קירות חיצוניים
תגידו איזה איזור אתם צריכים, ואם זה מתאים אוודא אצלו שאפשר לפרסם פרטים שלו
מבחינת טיב העבודה אני דווקא מכירה את המושג של עבודה ערבית.יש ודאי. לצערנו מבחינת טיב העבודה לא תמיד זה מעלה.. אך יש מוצלחים ביותר.
באיזה איזור אתם?
נכון בהחלט. אך יש גם להיפך!מבחינת טיב העבודה אני דווקא מכירה את המושג של עבודה ערבית.
וזה לא שבח.
לא רלוונטיאזור מרכז
צפון?לא רלוונטי
בוודאי שזו מעלה.מסתבר שיותר יקר יהודים אבל
המעלה הראשונה שאתם לא מעסיקים רוצחים!
והשניה שאתם עוזרים ליהודים להתפרנס
היה לי שכן ששיפץ אני יכול לברר אם צריך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים